Workshop med Bouvet

Tidspunkt Torsdag 22.02
kl. 16:30
Sted Sørkedalsveien 8
Mat Pizza! 🍕
Åpne plasser 9 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bouvet inviterer på kurs i Azure, den mest brukte skyplattformen i Norge!

Bouvet inviterer på kurs i Azure, den mest brukte skyplattformen i Norge!

Har du et spennende prosjekt å dele med omverdenen, eller trenger du litt ekstra CV-fyll før neste jobbintervju? Eller kanskje har du drømt om å migrere saksbehandlingssystemer til skyen siden du var et lite barn? Da bør du delta på workshopen med Bouvet!

Vi gir en lynrask introduksjon til Azure, som er den mest brukte skyplattformen i Norge. Her lærer du akkurat nok til å kjede bordkameratene på neste ifi-galla eller skryte på neste jobbintervju.

Deretter går vi rett over i det tekniske. Du kan ta med noe du har laget, eller bare komme med hodet fullt av ideer. Våre erfarne Bouvetere vil være der for å hjelpe deg med å navigere i Azure og gi deg tips og triks for å få prosjektet ditt til å skinne.

 

Dette må du fikse før du kommer:

- Lage Azure studentkonto https://azure.microsoft.com/nb-no/free/students/
- Lastet ned og logget inn med studentkonto i Azure Tools (https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=ms-vscode.vscode-node-azure-pack)
- Ta med PC!

 

Det blir mat og drikke til workshopen nede hos oss i Bouvethuset. Vi sees!

Bouvet logo

Bouvet

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige. Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former tilpasset den enkelte. Vi har blant annet fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferanser med fokus på kompetansedeling.

Ansvarlig

Haakon Korslund

haakon.korslund@ifinavet.no
Haakon Korslund profilbilde

Medhjelper

Eira Kaldhussæter

eira.kaldhusseater@ifinavet.no
Haakon Korslund profilbilde

Medhjelper

Synne Strange

synne.strange@ifinavet.no