Faglig arrangement med Skatteetaten

Tidspunkt Torsdag 14.03
kl. 16:45
Sted Fredrik Selmers vei 4, 0663 Oslo
Mat Sushi
Åpne plasser 11 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Skatteetaten inviterer til konkurranse i Det Store Skatteoppgjøret! 🏆

Felles avreise med T-bane fra IFI kl. 16.10 for de som ønsker! Møt opp i Fojaeen:)

 

🎉 Velkommen til Det Store Skatteoppgjøret!

Skatteetaten inviterer til amfiet vårt på Helsfyr hvor du kan bryne deg på vårt konkurransekonsept som vil teste både tekniske ferdigheter, kreativitet, logikk – og kanskje litt skattekunnskaper også?

 

🏆  Det Store Skatteoppgjøret
Team opp med dine medstudenter, ta fatt på en rekke ulike oppgaver og samle poeng. Fra små kodeutfordringer til kompliserte puslespill – her kan man bidra både som fersk førsteklassing og erfaren femteklassing. Vinnerlaget stikker naturligvis av med premie!

 

💼 Bli kjent med Tech Graduates

Vi stiller med stor gjeng Tech Graduates fra ulike fagfelt som kan fortelle mer om hvordan akkurat de jobber for å sikre finansieringen av velferdssamfunnet! Kanskje vanker det bonuspoeng for laget ditt hvis dere stiller oss gode spørsmål?

 

📋 Praktisk

Hvert lag vil bestå av 3-5 studenter. Det er lurt å ha én datamaskin tilgjengelig per lag. Dørene åpner 16:45, men kom gjerne så tidlig som mulig så vi får registrert alle i tide!

 

Vi gleder oss til å se dere!

Skatteetaten logo

Skatteetaten

I Skatteetaten jobber 7500 ansatte mot samme mål; å sikre finansieringen av velferdssamfunnet. Skatteetaten er underlagt Finansdepartementet, og har ansvaret for et oppdatert folkeregister og at skatter og avgifter blir fastsatt og innbetalt på riktig måte. Vi jobber ut fra visjonen om et samfunn der alle vil gjøre opp for seg. Målet er at det skal være enkelt å gjøre det riktig. Vi er i dag rundt 900 ansatte som jobber med utvikling, drift og forvaltning av IT-løsninger som brukes av hele Norges befolkning. Hvert år bruker vi ca. 1 000 0000 utviklingstimer på digitale tjenester og verktøy og våre systemer er et av landets største når det gjelder datamengde og brukere. Skatteetaten har et av Norges største og sterkeste IT-miljø, hvor arbeidsområdene spenner fra systemutvikling og prosjektledelse til infrastruktur og sikkerhet.

Synne Rudolfsen profilbilde

Ansvarlig

Synne Rudolfsen

synne.rudolfsen@ifinavet.no
Synne Rudolfsen profilbilde

Medhjelper

Ahmed Abdulahi Ahmed

ahmed.abdulahi@ifinavet.no
Synne Rudolfsen profilbilde

Medhjelper

Mathias Gretland Ellingsen

mathias.ellingsen@ifinavet.no