Bedriftspresentasjon med Tripletex

Tidspunkt Torsdag 21.03
kl. 16:30
Sted Escape, IFI
Mat Pizza
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bedriftspresentasjon med Tripletex!

Velkommen til bedriftspresentasjon med Tripletex, torsdag 21 mars!

I løpet av presentasjonen vil vi fortelle mer om hvem Tripletex er og hvordan det er å jobbe i en bedrift der glede, tillit og driv virkelig betyr noe! I presentasjonen kommer vi også til å fortelle om hvordan Continious Improvement konseptet i praksis fungerer i Tripletex og er en sentral suksessfaktor for oss.

Vi vil ha med oss flere av folka våre - som kan fortelle mer om hvordan det faktisk er å jobbe hos oss. Etter presentasjonen vil vi spise og mingle resten av kvelden. Vi gleder oss masse til å bli bedre kjent med dere!

Litt om oss:Helt siden vi var en start-up har vi satset på å være en annerledes bedrift. Nå er vi over 300 kollegaer som jobber sammen mot et felles mål om å gjøre Tripletex til verdens beste løsning og arbeidsplass!

Tripletex gir deg full kontroll over din bedrift, enten den er liten eller stor. Vi gjør regnskap enklere, morsommere og mer effektivt. Vår misjon: Tripletex forenkler hverdagen – Nå og i fremtiden.
Tripletex logo

Tripletex

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem som forenkler arbeidshverdagen til norske bedrifter. Tripletex er født i skyen og med over 80 000 kunder og over 300 000 brukere har vi klart å skape bransjens mest fremtidsrettede økonomisystem.

Nå er vi over 300 kollegaer som jobber sammen mot et felles mål om å gjøre Tripletex til verdens beste løsning og arbeidsplass!

 

Ånund Kielland Jore profilbilde

Ansvarlig

Ånund Kielland Jore

anund.jore@ifinavet.no
Ånund Kielland Jore profilbilde

Medhjelper

Eirik Langholm

eirik.langholm@ifinavet.no
Ånund Kielland Jore profilbilde

Medhjelper

Haakon Korslund

haakon.korslund@ifinavet.no