Bedriftspresentasjon med NoA Ignite

Tidspunkt Tirsdag 23.04
kl. 16:30
Sted Nedre Vollgate 11
Mat Tunco (Asiatisk mat)🥟🍜
Åpne plasser 11 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen hjem til NoA-huset tirsdag 23. April!

Noa Ignite inviterer til bedpres for både teknologi- og designstudenter.

Du er hjertlig velkommen til huset vårt i Nedre Vollgate 11. Hvor vi ønsker å vise deg hvor vi holder til, hvordan vi jobber og ikke minst hva vi jobber med! Det blir noen raske taler, for å ikke glemme digg mat, også runder vi av kvelden med brettspill og mingling med våre kollegaer.

Agenda:

16:30 – 17:15 Mingling og mat - finne seg til rette i trappa i 4. etasje

17:15 – 17:30 Hvem er NoA Ignite?

17:30 – 17:40 Lyntale 1

17:40 - 17:50  ✨Pause✨

17:50 - 18:00 Lyntale 2

18:00 - 18:10 Lyntale 3

18:30 - 20:00 Mingling, leskedrikke og brettspill.

 

Litt om NoA Ignite🔥:

NoA Ignite er det største selskapet i The North Alliance — en progressiv byråfamilie med flere av de fremste teknologi-, strategi-, design- og kommunikasjonsselskapene i Norden.

Vi i Ignite liker å se oss selv som et kraftsenter for alle typer digital vekst! Våre tverrfaglige team jobber i partnerskap med kundene for å finne nye måter å skape bærekraftige og forretningsorienterte digitale løsninger. Kombinert med innovasjon, personlig engasjement og en tydelig forretningsverdi blir dette solide digitale plattformer, e-handelsløsninger, datadrevne produkter og tjenester, nettsteder og apper vi vi er stolte av.

Vårt mål er at din tid i NoA Ignite blir den mest spennende delen av karrieren din. Vi jobber for å booste læringskurven din, slik at du kan bli skikkelig god til det du liker best. Du kan forvente et arbeidssted som utfordrer deg, lærer deg nye ferdigheter og gir deg mange spennende erfaringer.

 

Vi gleder oss til å møte deg!

 

 

Noa Ignite logo

Noa Ignite

Vi er et hyggelig, passe stort konsulentselskap som nå nylig har flyttet til Nedre Vollgate 11, rett ved siden av Frimurerlosjen og Stortinget! Her sitter vi sammen med alle de andre selskapene som er medlemmer i byråfamilien NoA, en gruppe som dekker nesten alt det måtte være. Vi jobber med å lage nettsider, apper og systemer for både private og offentlige aktører. Kom gjerne innom for en prat! 

Ansvarlig

Cathrine Tsan

+4790743838 cathrine.tsan@ifinavet.no
Cathrine Tsan profilbilde

Medhjelper

Henning Nordhagen

henning.nordhagen@ifinavet.no
Cathrine Tsan profilbilde

Medhjelper

Eira Kaldhussæter

eira.kaldhusseater@ifinavet.no