Bedriftspresentasjon med Netlight

Tidspunkt Tirsdag 13.02
kl. 16:30
Sted Karl Johans Gate 23B, 0157 Oslo
Mat Mat, drikke og snacks
Åpne plasser 6 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Vi inviterer dere inn til vårt kontor på Egertorget.

Det er lite som slår en koselig kveld i gode venners lag med god underholdning på en kald vinterkveld 🌬️ Spesielt når man har noe godt i glasset og gode samtaler! 🍷✨ Denne kvelden kan vi by på en unik måte å få innsikt i Netlight på – det eneste vi trenger fra deg er at du tar med ditt gode humør og flaks i spill! 🎲 🎭

Vi inviterer dere inn til vårt kontor på Egertorget 💥 I Netlight Oslo er vi litt over 150 kollegaer som jobber tett for å hjelpe kundene våre til å bli digitale ledere innen sine bransjer. Vi har konsulenter som jobber som designere, utviklere, prosjektledere, produkteiere og mye, mye mer. Mulighetene er mange! Fellesnevneren er at dette er Netlightere som bruker sin kompetanse på teknologi, prosess, forretning, mennesker og organisasjon til å gjøre en forskjell for kundene våre. Internasjonalt er vi over 2000 Netlightere fordelt på 11 kontorer 🌍 Vi jobber veldig tett på tvers av kontorene våre, og blir gode venner med kollegaene våre over hele Europa etter hvert som vi jobber i Netlight.

Bedriftspresentasjonen passer best for 3. og 4. klasse.

Vel møtt!

Netlight logo

Netlight

Netlight er et internasjonalt IT-konsulentselskap, i Oslo er vi litt over 150 kollegaer og vi har hatt kontor her siden 2008. Våre ansatte er blant markedets største konsulenttalenter og våre kunder er markedsledende i sine innovative digitale løsninger. Som organisasjon bygger Netlight på tillit, ansvar og inkludering. Vi fokuserer på personlig utvikling kombinert med vekst av kompetanse og ferdigheter. Vi deler kunnskap på kryss og tvers av nettverket og hjelper hverandre til å oppnå våre mål. Som en Netlighter blir du gitt ansvar fra første sekund og du får muligheten til å være med å forme hvilket selskap Netlight skal være i fremtiden.

Alexander  Løvold profilbilde

Ansvarlig

Alexander Løvold

alexander.loevold@ifinavet.no
Alexander  Løvold profilbilde

Medhjelper

Stella Walder-Vikholt

stella.vikholt@ifinavet.no
Alexander  Løvold profilbilde

Medhjelper

Victor Uhnger

victor.uhnger@ifinavet.no