Bedriftspresentasjon med Intility

Tidspunkt Torsdag 04.04
kl. 17:00
Sted Schweigaards gate 39
Mat Asiatisk / Tapas
Åpne plasser 1 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til bedpres på kontoret vårt i Schweigaards gate 39! 

Velkommen til bedpres på kontoret vårt i Schweigaards gate 39! 

 

Dere vil få lære mer om hvem Intility er, hvordan vi jobber med teknologi, og hvilke karrieremuligheter som finnes hos oss. I løpet av presentasjonen vil dere få innblikk i temaer som AI, automasjon, utvikling, og drift av kritisk infrastruktur. Intility er i sterk vekst, og vi trenger mange flinke folk på laget fremover. Vi skal derfor også snakke om Graduateprogrammene og internshipene vi tilbyr. 

 

Etter bedpresen får dere sjansen til å mingle og bli kjent med noen av folka våre. Vi serverer tapas og noe godt i glasset i kantinen vår, og dersom været tillater blir det kanskje en tur opp på takterrassen. Vi håper du vil kjenne på den unike Intilitykulturen og en følelse av at du kan høre hjemme hos oss i løpet av kvelden :) 

 

Vi gleder oss til å treffe dere 4. april! 

 

Arrangementet er mest relevant for 4. og 5. klasse.

 

18 års aldersgrense på grunn av alkoholservering. Husk gyldig legitimasjon!

 

Intility AS logo

Intility AS

Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten av verden. Vi utvikler en industrialisert skyplattform og automatisert multicloud driftstjeneste som skal gi selskaper de beste muligheter til å realisere sine digitale ambisjoner. Med en snittalder på 28 år, drives vi av en ambisjon om å vise hva det er mulig å skape når mennesker sammen med et langsiktig perspektiv, bygger noe som ingen har bygget før, og som er større enn summen av den enkelte.  

Alexander  Løvold profilbilde

Ansvarlig

Alexander Løvold

alexander.loevold@ifinavet.no
Alexander  Løvold profilbilde

Medhjelper

Victor Uhnger

victor.uhnger@ifinavet.no
Alexander  Løvold profilbilde

Medhjelper

Andrea Nyheim

andrea.nyheim@ifinavet.no