Bedriftspresentasjon med DNB

Tidspunkt Tirsdag 19.03
kl. 17:00
Sted Dronning Eufemias gate 30
Mat Deres egen restaurant Kikut
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

🌟Velkommen til DNB!🌟

Har du noen gang drømt om å utforske bankverdenens innerste hemmeligheter? Nå har du sjansen! Bli med på besøk til oss i Bjørvika for å høre om hvordan vi jobber med modernisering av bankens løsninger til det beste for kundene våre.

🔍Møt Greenhouse-gjengen: Leder for Greenhouse, Fredrik Svendsen, vil fortelle om graduate-programmet vårt, og hvordan vi tilrettelegger for at du som nyutdannet skal lære og vokse sammen med andre innenfor trygge rammer. Med seg har han en god gjeng, som kan være med å bekrefte (eller avkrefte?) om det han sier faktisk stemmer.

🔮Kjernemodensering med løsningsarkitekt Haris Kadragic: Hva er kjernemodensering? Er det en ny Marvel-film eller en oppskrift på verdens beste vafler? Løsningsarkitekt Haris Kadragic vil ta oss med på en reise gjennom tid og teknologi, vise hvorfor vi må jobbe med å modernisere bankens løsninger og hvordan vi mener at vi skal få det til. Hold på hatten – dette blir spennende!

🔥Etter bedpressen: Vi tar deg med på en sightseeingtur gjennom DNBs kriker og kroker. Se bankhvelvet der millioner av nuller og ett-tall hviler i harmoni. Lær hvordan vi holder pengene dine trygge – og hvordan vi får kaffemaskinen til å lage den perfekte cappuccino.

🎯Quiz og mysterier: Hvem er den ukjente bankspionen? Hva er koden til bankens hemmelige safe? Test dine ferdigheter i vår bankmysterie-quiz. Vinneren får en eksklusiv nøkkel til bankens skattekiste (eller kanskje bare en gratis kaffe i kantina).

🌉Deilig middag på Kikut: Når solen begynner å senke seg over Oslo, inviterer vi deg til vår egen restaurant, Kikut. Her kan du nyte en smakfull middag mens du ser utover byen. Utsikten er like fantastisk som saldoen din ved utbetaling av storstipend!

Vi gleder oss til å se deg! 

DNB logo

DNB

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Aurora Lyng profilbilde

Ansvarlig

Aurora Lyng

aurora.lyng@ifinavet.no
Aurora Lyng profilbilde

Medhjelper

Evan Jåsund Kassab

evan.kassab@ifinavet.no
Aurora Lyng profilbilde

Medhjelper

Ebba Olsson

ebba.olsson@ifinavet.no