Bedriftspresentasjon med Blank

Tidspunkt Torsdag 15.02
kl. 17:00
Sted Torggata 15
Mat Pizza
Åpne plasser 8 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til bedriftspresentasjon i våre lokaler!

Blank er et design- og teknologimiljø i Oslo som ble startet i 2015 med mål om å endre Norges konsulentbransje. Blank sin alternative måte å drive selskapet på med fullstendig åpenhet, tillit til våre ansatte og fokus på likebehandling og felleskap har siden den gang inspirert og endret mange norske konsulentselskaper. Blank er i dag i underkant av 60 ansatte der omtrent 2/3 er teknologer, og resten designere.
Vi jobber med design og utvikling av digitale tjenester for både store og små, private og statlige selskaper. Kundelisten spenner fra Karpe og Sondre Justad til reMarkable, Aidn, ice, Stortinget og Autodesk. I tillegg utvikler vi egne produkter når vi kommer opp med ideer som vi synes er spennende.

Bli med på lettbeint bedriftspresentasjon hvor vi forteller litt mer om hvordan Blanks filosofi henger sammen og hvordan vi tenker. Du får også høre mer om hvem vi er, hva vi har levert og hvordan det er å jobbe hos oss. Det vil også være designere fra Blank til stede dersom noen studenter har lyst til å høre om det også.

Du kan lese mer om oss på blank.noblogg.blank.no, og betingelser.blank.no. Alt er åpent og alt er transparent.

Ta med gyldig legitimasjon!

Blank logo

Blank

Vi gjør mange ting sammen i Blank, men det vi lever av er å designe og utvikle digitale produkter og tjenester for kundene våre. Noen av selskapene vi jobber med er små, andre er store. Alle har de høye ambisjoner for sine digitale løsninger, og stiller høye krav til hvem de jobber med.
Noen ganger starter vi nye, egne, selskaper også, fordi det er gøy (og fordi vi liker å bygge ting), men også fordi smarte folk har gode idéer som fortjener å bli realisert.

I Blank er vi en gjeng på nærmere 60 ulike folk som er ekstremt dyktige i faget vår - digital produktutvikling.
Vi er en tredjedel designere og resten teknologer. Vi startet Blank fordi vi ønsket oss et konsulentselskap hvor vi kan lære og utfordre oss selv, et selskap hvor det er veldig fint å jobbe - og kanskje aller mest fordi vi liker å bygge ting.

I tillegg ønsket vi å forandre bransjen og hvordan et konsulentselskap kan fungere. Les mer om oss på www.blank.no.

Kristin Baldvinsdottir profilbilde

Ansvarlig

Kristin Baldvinsdottir

kristin.baldvinsdottir@ifinavet.no
Kristin Baldvinsdottir profilbilde

Medhjelper

Evan Jåsund Kassab

evan.kassab@ifinavet.no
Kristin Baldvinsdottir profilbilde

Medhjelper

Synne Rudolfsen

synne.rudolfsen@ifinavet.no