Bedriftspresentasjon med Accenture

Tidspunkt Tirsdag 30.01
kl. 16:15
Sted Rådhusgata 27
Mat Sushi
Åpne plasser 3 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til bedriftspresentasjon med oss i Accenture!

!Det blir felles buss fra IFI til lokalene. Oppmøte 16:05 på parkeringsplassen utenfor kantinen!

Med ansatte og prosjekter i over 120 land er Accenture et globalt selskap i aller høyeste grad, og bidrar i samfunnskritiske og spennende prosjekter over hele verden. I Norge er vi ca. 1000 ansatte hvor majoriteten jobber innenfor teknologi og utvikling.

Arrangementet starter 16:15 i våre splitter nye kontorer i Rådhusgata 27. Under presentasjonen vil dere lære mer om Accenture, våre verdier, de ulike avdelingene våre og hvordan det er å være ny i konsulent bransjen. Etterpå vil det bli servert sushi og diverse drikke med mulighet til å mingle og spørre om alt dere lurer på om konsulentlivet og hverdagen i Accenture.

Accenture logo

Accenture

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med over 1000 ansatte i Norge skal vi sammen med kundene våre få samfunnet til fungere bedre, slik at mennesker som lever der får det bedre. Vi kommer fra varierte bakgrunner, men jobber sammen. Med allsidigheten dette fører til, skal vi løse de største utfordringene selskaper, organisasjoner og etater står overfor. Dette gjør vi med entusiasme, kunnskap, innsikt og de aller siste og beste teknologiske løsningene. Vi har et bredt spekter av innovative verktøy, en læringskurve som aldri stanser og et globalt nettverk som gir oss verden av erfaringer å høste av. Vi holder oss alltid i forkant; vi skaper endringer over alt. Accenture verdsetter mangfold og oppfordrer folk med ulik bakgrunn, kjønn, alder, etnisitet, kultur, nasjonalitet, religion og livssyn, funksjonshemming, seksuell orientering og kjønnsidentitet om å søke. Vi jobber kontinuerlig for å skape et inkluderende arbeidsmiljø som aktivt omfavner og utnytter mangfoldet i organisasjonen. Vi vil gjerne invitere deg til å bli en del av dette mangfoldet!

Julie Nordland profilbilde

Ansvarlig

Julie Nordland

julie.nordland@ifinavet.no
Julie Nordland profilbilde

Medhjelper

Eirik Langholm

eirik.langholm@ifinavet.no
Julie Nordland profilbilde

Medhjelper

Aurora Lyng

aurora.lyng@ifinavet.no