Stor bedriftspresentasjon med KPMG

Tidspunkt 16.15
Sted Simula/Escape
Mat Sushi/Pizza
Åpne plasser 1 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli med på stor bedriftspresentasjon med KPMG.

Brenner du for teknologi?

 

Da ønsker KPMG Technology Consulting å invitere deg på bedriftspresentasjon og høre om livet som teknologikonsulent! Bli med på en morsom kveld med sushi, pizza, noe godt i glasset og konkurranser med kule premier, mens du hører om hvilke muligheter som finnes hos oss både før og etter endt studie.

 

KPMG er et av verdens største rådgivningsselskaper og er tilstede i 146 land. Vi dekker de aller fleste bransjer og fagområder og kan tilby personlig utvikling og spesialisering som sikrer at du får den best mulige starten på arbeidslivet. Technology Consulting utgjør den største rådgivningsdelen i KPMG og er et av verdens største og fremste teknologimiljøer. Sammen hjelper vi våre kunder å transformere bedriften og skape morgendagens digitale forretninger.

 

Vi kommer også til å snakke om vårt summer internship som har søknadsfrist 12. februar. Perfekt hvis du vil teste ut hvordan det er å jobbe med teknologirådgivning. Vi kan love deg en intensiv, morsom og lærerik sommer! Se søknad her: https://kpmgno.easycruit.com/vacancy/3095167/174369?iso=no

Vi sees!

 

NB: Vi møtes først på Simula og tar oppmøte der:-)

KPMG logo

KPMG

I KPMG Norge er vi om lag 1400 dyktige og engasjerte medarbeidere fordelt på 25 kontorer rundt om i hele Norge. Som et tverrfaglig kompetansehus tilbyr vi tjenester innen revisjon, rådgivning, skatt, avgift og forretningsjuss. Vi har erfarne fageksperter innen en rekke områder og sammen med vår bransjekunnskap og lokale ekspertise, hjelper vi våre kunder med å skape verdi.

Våre kunder spenner fra små- og mellomstore bedrifter til mange av Norges største virksomheter, inkludert børsnoterte selskaper. Vi bistår også mange offentlige virksomheter og etater - og hjelper frivillige organisasjoner.

Ahmed Abdulahi Ahmed profilbilde

Ansvarlig

Ahmed Abdulahi Ahmed

ahmed.abdulahi@ifinavet.no
Ahmed Abdulahi Ahmed profilbilde

Medhjelper

Andria Maria Siljuberg

maria.siljuberg@ifinavet.no
Ahmed Abdulahi Ahmed profilbilde

Medhjelper

Lea Ho

lea.ho@ifinavet.no