Hobbyprosjektkveld med Bekk

Tidspunkt Torsdag 20.04
kl. 16:30
Sted Escape
Mat Los Tacos🌮
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Trenger du en portefølje for å søke jobb, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Bli med på hobbyprosjektkveld for designere og utviklere!

Sitter du fast på et hobbyprosjekt, eller har du en app du sitter og programmerer på?🧐

Kanskje du bare vil sette deg ned å lære deg noe helt nytt, som du ikke får jobbet med på skolen? Trenger du en portefølje for å søke jobb, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Lurer du på hva eller hvilke type prosjekter du skal ta med, eller hva slags bilder du skal legge ved? Bli med på hobbyprosjektkveld da vel!!🤩

Dette et lavterskel arrangement for både utviklere og designere hvor vi stiller med en tverrfaglig gjeng bekkere, mat, drikke og hjelp til det du trenger!💥 Ta med deg et hobbyprosjekt, en tanke om noe du har lyst til å programmere eller noen prosjekter du kunne tenkt deg å ha med i en portefølje - så stiller vi med folk du kan sparre med og få hjelp av.


Vi vil åpne med noen lyntaler om hobbyprosjekter og porteføljearbeid, deretter har dere mulighet til å starte på eller fortsette et eget prosjekt.

 

Det blir servert mat fra Los Tacos og noe godt å drikke i Escape! 🌮🧊

BEKK logo

BEKK

Bekk er et norsk selskap med 500 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder

Maja Testad profilbilde

Ansvarlig

Maja Testad

mytestad@uio.no
Maja Testad profilbilde

Medhjelper

Trym Bø

trym.boe@ifinavet.no