Faglig arrangement med Data Equipment

Tidspunkt Torsdag 16.03
kl. 16.15
Sted Logo
Mat Pizza og brus
Åpne plasser 25 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til bedriftspresentasjon med Data Equipment!

Data Equipment har lang erfaring og høy kompetanse innen design og implementering av avanserte sikkerhet- og nettverksløsninger.

Målet er å bidra til å gjøre Norge sikrere, og være en av Norges ledende leverandører av kostnadseffektive og tidsmessige løsninger innen IT-sikkerhet og infrastruktur. Vi skilter også med Norges suverent største Palo Alto Networks miljø.

Vi inviterer til mat og drikke, samt Capture the flag-konkurranse hvor ditt oppdrag er å finne, løse og stoppe angrepene raskt i et skybasert miljø. Du får bruke våre verktøy for å identifisere så mange angrep som mulig innenfor en gitt tid. Husk å ta med deg egen PC for å være med i konkurransen.

Data Equipment logo

Data Equipment

Data Equipment har lang erfaring og høy kompetanse innen design og implementering av avanserte sikkerhet- og nettverksløsninger, og består av over 40 datasikkerhetsentusiaster med fingeren på pulsen av det moderne trusselbildet. Vi hjelper bedrifter med å være i forkant av det neste store angrepet, og sørger for at de til enhver tid har det de trenger for å være trygg. Vårt mål er å bidra til og gjøre Norge sikrere, og være en av Norges ledende leverandører av kostnadseffektive og tidsmessige løsninger innen IT-sikkerhet og infrastruktur.

Ansvarlig

Diana Berg

dianaber@uio.no
Diana Berg profilbilde

Medhjelper

Amadu Swaray

amadu.swaray@ifinavet.no
Diana Berg profilbilde

Medhjelper

Haakon Korslund

haakon.korslund@ifinavet.no