Bedriftspresentasjon med Tripletex

Tidspunkt Tirsdag 21.03
kl. 17:00
Sted Escape
Mat Pizza og drikke
Åpne plasser 1 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til bedriftspresentasjon med Tripletex!

I løpet av presentasjonen vil vi fortelle mer om hvem Tripletex er og hvordan det er å jobbe i en bedrift der glede, tillit og driv virkelig betyr noe! Vi vil ha med oss flere av folka våre - som kan fortelle mer om hvordan det faktisk er å jobbe hos oss. I tillegg vil dere møte vår utvikler, George, som vil fortelle om hvorfor "Micro frontends is the S#@T!". 
"Dealing with the limitations and headaches of using monolithic architectures in our web applications can be tiring. As students, it's crucial that we're informed early in our careers about different paradigms that offer improved flexibility and faster deployment and development times! That's why you should join me for this exciting presentation on why micro frontends are the S#@T and why everyone should give them a try! By the end of the presentation, you'll have a balanced and informed view of the pros and cons of micro frontends, and the knowledge to make the correct decision for your own projects."
Etter presentasjonen vil vi spise og mingle resten av kvelden. Vi gleder oss masse til å bli bedre kjent med dere!

Helt siden vi var en start-up har vi satset på å være en annerledes bedrift. Nå er vi over 300 kollegaer som jobber sammen mot et felles mål om å gjøre Tripletex til verdens beste løsning og arbeidsplass! Vi jobber etter verdiene våre: Glede, tillit og driv – enten om dette er i samarbeid med våre kolleger, kunder eller samarbeidspartnere. Vi ønsker å vise at det å jobbe med regnskap er alt annet enn tørt, kort vei fra idé til utførelse og at vi løser komplekse problemstillinger hver dag - og ikke minst har det gøy mens vi gjør det!
Tripletex logo

Tripletex

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem som forenkler arbeidshverdagen til norske bedrifter. Tripletex er født i skyen og med over 80 000 kunder og over 300 000 brukere har vi klart å skape bransjens mest fremtidsrettede økonomisystem.

Nå er vi over 300 kollegaer som jobber sammen mot et felles mål om å gjøre Tripletex til verdens beste løsning og arbeidsplass!

 

Evan Jåsund Kassab profilbilde

Ansvarlig

Evan Jåsund Kassab

evan.kassab@ifinavet.no
Evan Jåsund Kassab profilbilde

Medhjelper

Ahmed Abdulahi Ahmed

ahmed.abdulahi@ifinavet.no
Evan Jåsund Kassab profilbilde

Medhjelper

Alexander Løvold

alexander.loevold@ifinavet.no