Bedriftspresentasjon med NRK

Tidspunkt 16.15
Sted Logo - IFI
Mat Pizza 🍕
Åpne plasser 13 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

NRK inviterer til bedriftspresentasjon på IFI!

Hvordan vi forbereder oss for store eventer og mye trafikk hos NRK.no – Både de vi vet om og de vi ikke vet om.

Lurer du på hvordan du kan forberede deg på en god måte for store eventer og mye trafikk? Vi snakker om hvordan vi har rigget oss hos NRK.no slik at vi skal tåle mye trafikk uten å gå ned. Vi vil snakke om både hvordan vi forbereder oss før store eventer som vi vet om, eksempelvis valget eller Melodi Grand Prix, men også hvordan vi rigger oss for ukjente hendelser som fører til plutselig stort trøkk. Og hvordan det noen ganger går galt likevel, som for eksempel under Melodi Grand Prix 2020.

 

Om oss:

John Arne Skjervold Pedersen er tech lead for Java på NRK.no og var på vakt da MGP gikk ned i 2020.

Ingrid Grønlie Guren er tech lead for Jacascript på NRK.no og har kjørt disaster recovery av forsiden klokken tre om natten.

NRK logo

NRK

NRK er hele Norges allmennkringkaster. NRK er også en stor og mangfoldig teknologibedrift. 400 teknologer og designere jobber i NRK. De fleste har sitt arbeidssted på Marienlyst i Oslo, men noen jobber også i Bodø.
Vi jobber med utvikling og drift av NRKs publikumsprodukter, produksjons- og publiseringssystemer. Sammen med våre redaksjonelle miljøer sikrer vi kringkasting av NRKs innhold. Du kjenner sikkert til nrk.no, Yr, nrk tv, nrk radio eller du har sett spesialartiklene, men det du kanskje ikke kjenner så godt til er teknologien som sørger for at det er tilgjengelig for publikum.

Mathias Gretland Ellingsen profilbilde

Ansvarlig

Mathias Gretland Ellingsen

mathias.ellingsen@ifinavet.no
Mathias Gretland Ellingsen profilbilde

Medhjelper

Vlera Kelmendi

vlerak@uio.no