Bedriftspresentasjon med Netlight

Tidspunkt Tirsdag 09.05
kl. 16:15
Sted Karl Johans gt. 23B, Egertorget
Mat Burger og fries🍔🍟
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til bedriftspresentasjon med Netlight! Det blir Paint'n Sip, Code Challenge, Workshop og Q&A!

Vi i Netlight ønsker dere velkommen til en kveld med oss på vårt kontor på Egertorget den 9.mai kl.16:30. Vi stiller mann/kvinnesterke med et bredt spekter av ansatte, både utviklere, designere, salgsteamet og rekrutteringsteamet - så her vil det være rom for å stille alle type spørsmål dere måtte ha!

Vi starter kvelden med en deilig middag 🍔🍟 "One Netlight Bar" er åpen hele kvelden, og her er det bare å forsyne seg av forfriskende drikke fra de ulike landene vi har kontor i (Norge, Danmark, Sverige, Tyskland, Sveits, Finland og Nederland)🍹

Deretter har vi delt opp kontoret i ulike områder basert på våres kjerneverdier; Competence, Creativity og Business Sense. Du velger selv hvilke aktiviteter du har lyst til å være med på. Kanskje noe av dette kan friste?

  • Praktisk workshop ft. Minesweeper: Lær om Test-Driven Development (TDD), og få erfaring i bruk av TDD til å implementere Minesweeper i Java og JUnit5 💻💥
  • Code Challenge: Sett deg gjerne sammen med dine medstudenter og vis at du er en rå kodeknekker🥜
  • Paint'n Sip: Stift nye bekjentskap og la kreativiteten blomstre mens du sipper på noe godt i glasset🎨🍷
  • Student life vs. Work life: En tidligere UiO-student og en av våre forretningsutviklere vil holde talk om hvordan overgangen fra student til fulltidsansatt er. Her vil det komme gode tips og triks som vil være nyttig å ta med seg i fremtiden⭐️

Avslutningsvis runder vi av kvelden med en Q&A før vi enten drar videre sammen eller skiller lag. Husk å ta med egen PC og lader til dere som ønsker å være med på workshop eller code challenge.

NY INFORMASJON: Sørg for å ha installert git og satt opp profilen din der, samt java og java-editor for å være med på TDD-workshop.

Vi gleder oss masse til en morsom kveld med dere🤩!


Inngangsbeskrivelse til kontoret: Gå inn hovedinngangen til Egertorget fra Karl Johan - gå rett frem til du kommer til Soul Cake - ta deretter til høyre - der vil dere møte en av våre ansatte.

Netlight logo

Netlight

Netlight er et internasjonalt IT-konsulentselskap, i Oslo er vi litt over 150 kollegaer og vi har hatt kontor her siden 2008. Våre ansatte er blant markedets største konsulenttalenter og våre kunder er markedsledende i sine innovative digitale løsninger. Som organisasjon bygger Netlight på tillit, ansvar og inkludering. Vi fokuserer på personlig utvikling kombinert med vekst av kompetanse og ferdigheter. Vi deler kunnskap på kryss og tvers av nettverket og hjelper hverandre til å oppnå våre mål. Som en Netlighter blir du gitt ansvar fra første sekund og du får muligheten til å være med å forme hvilket selskap Netlight skal være i fremtiden.

Synne Rudolfsen profilbilde

Ansvarlig

Synne Rudolfsen

synne.rudolfsen@ifinavet.no
Synne Rudolfsen profilbilde

Medhjelper

Alexander Løvold

palovold@uio.no