Bedriftspresentasjon med Iterate

Tidspunkt 16.15
Sted Grensen 17
Mat pizza
Åpne plasser 8 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Iterate inviterer til egne kontorer og pitch night!

Har du noensinne hatt en dårlig idé? Så bra! Vi i Iterate skal nemlig arrangere en pitch night der både gode og dårlige ideer er hjertelig velkomne. Spesielt de dårlige idéene!

I Iterate er vi utviklere, designere og forretningsutviklere som starter våre egne startups internt i Iterate, og som også hjelper andre med å bygge sine startups. Mange av disse startet som tilsynelatende dårlige ideer, som egentlig var glitrende gode ideer i skjul. Så i Iterate elsker vi dårlige ideer – vi får rett og slett ikke nok av dem!

På pitch night stiller vi opp med pizza, øl/brus og et utvalg av våre dummeste ideer. Du trenger kun å møte opp med godt humør - idéene kommer du til å få underveis. Det er heller ikke noe krav om at alle pitcher, du kan være med bare for å nyte kvelden. Bli med, da vel!

Iterate logo

Iterate

Iterate sin visjon er "Enable Innovators". Hos oss veksler ansatte mellom å jobbe i oppdrag, hvor de hjelper startups og etablerte selskaper med utvikling og innovasjon, og å jobbe med egne ideer. Denne vekselvirkningen er en katalysator for kreativ galskap. Man ser hvordan verden fungerer, man får hele tiden nye ideer og man blir godt kjent med de andre byggerne rundt seg.

Ansvarlig

Andria Maria Siljuberg

maria.siljuberg@ifinavet.no