Bedriftspresentasjon med Gjensidige

Tidspunkt 16.15
Sted IFI - Logo
Mat Pizza! 🍕
Åpne plasser 7 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til bedriftspresentasjon med Gjensidige den 14. februar!

Visste du at vi i Gjensidige har et teknologimiljø med over 320 engasjerte teknologimedarbeidere som jobber med den aller nyeste teknologien?

Vi jobber bredt med teknologi i Gjensidige for å levere tjenester til et moderne forsikringsselskap og bidra til markedets beste kundeopplevelse. Hos oss jobber det utviklere, designere, prosjektledere, analytikere, cyber eksperter, IT-arkitekter og mye mer.

Vi jobber blant annet med digitalisering av produkter og tjenester, design, integrasjon, prosessautomatisering, og forretningsutvikling. Vi både utvikler nye løsninger, og jobber med å forbedre de vi allerede har. I tillegg har vi som mål å ha de mest engasjerte teknologimedarbeiderne i bransjen!

 

Vi kommer til IFI for å snakke om:

  • Hvordan det er å jobbe med teknologi i Gjensidige
  • Hvilke muligheter du har hos oss
  • Hvordan en arbeidshverdag er for en designer og en utvikler i Gjensidige

Du vil møte Kristian Trengereid som jobber som senior designer, og Bobby som er fagansvarlig på frontend. De vil fortelle deg om arbeidshverdagen sin og si litt om sin karrierevei og hva de synes om å jobbe i Gjensidige.

Vi håper å se deg på IFI 14. februar kl. 16.15! Det vil være pizza og mingling etter foredraget.

Gjensidige logo

Gjensidige

Er du opptatt av digitalisering og teknologiske løsninger? Nå har du muligheten til å få et innblikk i hvordan vi jobber med å utvikle digitale løsninger innen forsikring! Vi ble nylig kåret til årets klatrer innen IT av Universum, der yrkesaktive i Norge har stemt oss frem som en av Norges mest attraktive arbeidsgivere. Nå satser vi videre!

I Gjensidige har vi jobbet med å sikre liv, helse og verdier i over 200 år. En av grunnene til at vi har lyktes i så lang tid, er at vi hele tiden jobber med å utvikle oss i takt med – og helst i forkant av – de stadige endringene i forsikringsbransjen og samfunnet ellers. Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som trekker i samme retning mot et tryggere samfunn for alle, hvor du kan være stolt av at vi gjør mange konkrete grep for verden rundt oss.

Digitalisering og teknologiske løsninger er et stort satsningsområde innenfor divisjonen Teknologi og Innsikt der over 320 engasjerte IT-hoder jobber hver dag for å sikre den beste kundeopplevelsen. Hvis du på lik linje som oss brenner for å optimalisere og utvikle digitale løsninger kan Gjensidige være noe for deg!

Mathias Gretland Ellingsen profilbilde

Ansvarlig

Mathias Gretland Ellingsen

mathias.ellingsen@ifinavet.no
Mathias Gretland Ellingsen profilbilde

Medhjelper

Magnus Hjorth

magnus.hjorth@ifinavet.no
Mathias Gretland Ellingsen profilbilde

Medhjelper

Julian Andres Mella Valdes

julian.valdes@ifinavet.no