Bedriftspresentasjon med Gjensidige

Tidspunkt Tirsdag 14.02
kl. 16:15
Sted IFI - Logo
Mat Pizza! 🍕
Åpne plasser 7 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til bedriftspresentasjon med Gjensidige den 14. februar!

Visste du at vi i Gjensidige har et teknologimiljø med over 320 engasjerte teknologimedarbeidere som jobber med den aller nyeste teknologien?

Vi jobber bredt med teknologi i Gjensidige for å levere tjenester til et moderne forsikringsselskap og bidra til markedets beste kundeopplevelse. Hos oss jobber det utviklere, designere, prosjektledere, analytikere, cyber eksperter, IT-arkitekter og mye mer.

Vi jobber blant annet med digitalisering av produkter og tjenester, design, integrasjon, prosessautomatisering, og forretningsutvikling. Vi både utvikler nye løsninger, og jobber med å forbedre de vi allerede har. I tillegg har vi som mål å ha de mest engasjerte teknologimedarbeiderne i bransjen!

 

Vi kommer til IFI for å snakke om:

  • Hvordan det er å jobbe med teknologi i Gjensidige
  • Hvilke muligheter du har hos oss
  • Hvordan en arbeidshverdag er for en designer og en utvikler i Gjensidige

Du vil møte Kristian Trengereid som jobber som senior designer, og Bobby som er fagansvarlig på frontend. De vil fortelle deg om arbeidshverdagen sin og si litt om sin karrierevei og hva de synes om å jobbe i Gjensidige.

Vi håper å se deg på IFI 14. februar kl. 16.15! Det vil være pizza og mingling etter foredraget.

Gjensidige logo

Gjensidige

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Digitalisering og teknologiske løsninger er et stort satsningsområde innenfor divisjonen Teknologi og Innsikt der over 320 engasjerte IT-hoder jobber hver dag for å sikre den beste kundeopplevelsen. Hvis du på lik linje som oss brenner for å optimalisere og utvikle digitale løsninger kan Gjensidige være noe for deg!

Mathias Gretland Ellingsen profilbilde

Ansvarlig

Mathias Gretland Ellingsen

mathias.ellingsen@ifinavet.no