Workshop med Knowit

Tidspunkt Torsdag 07.09
kl. 16:15
Sted Logo på IFI
Mat Mer info kommer
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Hva er dataplattform, og hvorfor er dataplattform gøy og viktig?

Knowit er et konsulentfirma som støtter bedrifter og organisasjoner i den digitale omstillingen. Med en unik kombinasjon av kompetanse innen IT, design, kommunikasjon og management utvikler vi innovative og bærekraftige løsninger som gir kundene våre høy forretningsverdi.  

Tjenestene utvikles og leveres av våre fire forretningsområder Solutions, Experience, Connectivity og Insight. De digitale løsningene vi utvikler i samarbeid med kunder og partnere, finner du i alle deler av samfunnet – skole, helsevesen, myndigheter, e-handel, arrangementer og reiseplanlegging. Hver dag bruker mennesker en rekke løsninger fra Knowit som gjør hverdagen enklere og skaper nye og bærekraftige måter å holde kontakten og kommunisere på.  

Knowit ble grunnlagt i 1990, og har i dag over 4000 medarbeidere i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland og Polen. Vi har en kultur preget av åpenhet, forståelse av kundens virksomhet, høy spisskompetanse og vilje til kontinuerlig utvikling. Knowit har vært notert på den Nordiska Börsen i Stockholm siden 1997.

 

Den 7. september kommer vi til IFI med vår fagleder innefor AI og Data Engineering Pål de Vibe. Han skal snakke om dataplattform. Hva er dataplattform, og hvorfor er dataplattform gøy og viktig?

Knowit logo

Knowit

Knowit er et av nordens største konsulentselskaper, og har lang erfaring med å gi nyutdannede en god start på karrieren. Vi ansetter spesielt mange utviklere, men vi er også interessert i folk innenfor design, BI og mye annet. Hvis du har lyst til å jobbe i et sosialt og hyggelig miljø, der du får alle muligheter til å lære og få erfaring i trygge omgivelser, så bør du vurdere å søke jobb hos oss! Og om skulle ønske flere utfordringer, så er veien alltid kort til økt ansvar og nye arbeidsoppgaver. I Norge har vi avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim

Ånund Kielland Jore profilbilde

Ansvarlig

Ånund Kielland Jore

anund.jore@ifinavet.no
Ånund Kielland Jore profilbilde

Medhjelper

Ida Hagen

ida.hagen@ifinavet.no
Ånund Kielland Jore profilbilde

Medhjelper

Alexander Løvold

alexander.loevold@ifinavet.no

Stillingsannonser fra Knowit

Deltid

Driftsassistent

Knowits ettertraktede stilling som Driftsassistent er åpen igjen.

Les mer