Workshop med Itera

Tidspunkt Torsdag 05.10
kl. 16:15
Sted Java
Mat Asian tapas
Åpne plasser 2 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli med på et spennende kurs om bærekraftig utvikling og god mat, for å deretter reise sammen videre til Pollett Bislet 🚀

Kvelden starter med bevertning i form av asian tapas, før vi beveger oss over til presentasjonen om ‘Bærekraft og karbonavtrykk i teknologi’. Kvelden avsluttes sosialt på Pollett Bislett med både bonger og poletter, sammen med noen av våre konsulenter. Det er en gyllen mulighet til å snakke med noen av våre ansatte og bli bedre kjent med Itera som bedrift.

Se kursbeskrivelse under:

"Det å være en IT-konsulent betyr å være oppdatert på det nyeste innenfor ulike aspekter innen sitt fagfelt, dette være seg trender, etablerte paradigmer eller innblikk i sektoren en jobber i.

På dette kurset skal vi se nærmere på bærekraftig utvikling. I en verden i stadig endring hvor en del av løsningen til klimakrisen er å digitalisere, må digitaliseringsreisen skje på riktig vis. Selv om programvare ikke er noe man kan ta og føle på, betyr ikke dette at teknologi ikke har et avtrykk.

 Vi vil se nærmere på hva som definerer karbonavtrykket til teknologi, dagens situasjon og veien videre i digitaliseringen, hverdagseksempler på avtrykk og hvordan man kan gjøre en forskjell."

Arrangementet er egnet for studenter som studerer utvikling, men kan også være interessant for de som studerer design.

Itera Norge AS logo

Itera Norge AS

Itera er et norsk konsulentselskap. Vi ble startet allerede på 90-tallet, og har derfor med oss modenhet, struktur og masse erfaring. Samtidig er kulturen preget av entreprenørskap, kreativitet, innovasjon og store ambisjoner for fremtiden. Vi er om lag 700 teknologer, designere og forretningsrådgivere som jobber hver dag for å utgjøre en forskjell, hvorav 300 av oss er i Norge. De siste fem årene er vi kåret til ett av Norges mest innovative selskaper, uansett bransje.

Ida Hagen profilbilde

Ansvarlig

Ida Hagen

ida.hagen@ifinavet.no
Ida Hagen profilbilde

Medhjelper

Cathrine Tsan

cathrine.tsan@ifinavet.no
Ida Hagen profilbilde

Medhjelper

Ebba Olsson

ebba.olsson@ifinavet.no