Workshop med Bouvet

Tidspunkt Tirsdag 10.10
kl. 16:30
Sted Sørkedalsveien 8, 0369 Oslo
Mat Matservering🍱
Åpne plasser 4 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bouvet inviterer til konkurranse og intro til Arduino, den mest utbredte skyplattformen i Norge! Det serveres mat og drikke underveis🥤

Oppmøte på Bouvets kontorlokaler kl 16.30!
Sørkedalsveien 8, 0369 Oslo

Vil du lære deg Arduino, men har ikke helt kommet i gang? Kanskje du allerede kan Arduino, men vet ikke hva du skal bruke kunnskapen til? Eller vil du bare ha det gøy? Hva med å delta i en robot sumo konkurranse med Zumo Robots fra Pololu? Disse små rakkerne er offisielt godkjent for nano-konkurranser, som vil si at de er under 10x10cm. Små, men kjappe!

Roboten er basert på Arduino, og har mange sensorer ombord. Alt du trenger å gjøre er å programmere den beste algoritmen for å dytte ut motstanderen fra ringen.

Opplegget vi har laget tar deg gjennom noen oppgaver som gir deg basiskunnskap om programmering av Arduino, samt at du vil være i stand til å oppfylle minstekravene for å være kvalifisert til konkurransen.

Hovedregelen i konkurransen: ikke bli dyttet ut av ringen!

Det blir mat og morrodrikke til underveis nede hos oss i Bouvethuset. Vi sees!

Bouvet er også å finne på stand fredag 6. oktober fra 12-15, kom og si hei! 

Bouvet logo

Bouvet

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige. Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former tilpasset den enkelte. Vi har blant annet fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferanser med fokus på kompetansedeling.

Astrid Sofie Festøy profilbilde

Ansvarlig

Astrid Sofie Festøy

astrid.festoy@ifinavet.no
Astrid Sofie Festøy profilbilde

Medhjelper

Haakon Korslund

haakon.korslund@ifinavet.no
Astrid Sofie Festøy profilbilde

Medhjelper

Stella Walder-Vikholt

stella.vikholt@ifinavet.no