Workshop med Bouvet

Tidspunkt 16.30
Sted Sørkedalsveien 8, 0369 Oslo
Mat Matservering🍱
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bouvet inviterer til intro til Azure, den mest utbredte skyplattformen i Norge! Det serveres mat og drikke underveis🥤

Oppmøte på Bouvets kontorlokaler kl 16.30! 

Blir du også spurt hva sky er når onkler og tanter er på besøk? Eller kanskje du har et prosjekt du vil dele med hele verden? Eller vil du bare finne ut av hvor mange Kubernetes-kluster du klarer av å konfigurere før du blir fullstendig gal? Da må du komme på workshop med Bouvet!

Vi gir en kjapp intro til Azure, den mest utbredte skyplattformen i Norge. Her vil du lære akkurat nok til å ikke kjede eventuelle bordkamerater på neste ifi-galla.
Så går vi i gang med det tekniske. Her kan du ta med noe du har laget, eller med et hode fullt av ideer. Snille og hyggelige bouvetere vil hjelpe dere med å få deres ting ut av deres ekle datamaskiner, og opp i den herlige skyen.

Det blir mat og morrodrikke til workshopen nede hos oss i Bouvethuset. Vi sees!

Bouvet er også å finne på stand fredag 6. oktober fra 12-15, kom og si hei! 

Bouvet logo

Bouvet

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige. Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former tilpasset den enkelte. Vi har blant annet fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferanser med fokus på kompetansedeling.

Astrid Sofie Festøy profilbilde

Ansvarlig

Astrid Sofie Festøy

astrid.festoy@ifinavet.no
Astrid Sofie Festøy profilbilde

Medhjelper

Haakon Korslund

haakon.korslund@ifinavet.no
Astrid Sofie Festøy profilbilde

Medhjelper

Stella Walder-Vikholt

stella.vikholt@ifinavet.no