Stor bedriftspresentasjon med SpareBank 1 utvikling

Tidspunkt Torsdag 24.08
kl. 16:30
Sted Escape
Mat Sushi & Pizza 🍣🍕
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli med på stor bedriftspresentasjon med Sparebank1 Utvikling!

SpareBank 1 Utvikling er SpareBank 1-bankenes felles selskap for utvikling, drift, innkjøp, merkevare og mye annet spennende. 600 dyktige medarbeidere skaper og forvalter de beste digitale løsningene, tjenestene og brukeropplevelsene i bransjen - for over 1,2 million kunder. 

 

Med et av Norges største inhouse utviklingsmiljøer har vi en unik mulighet til å tilby varierte oppgaver og ansvar til våre utviklere. Vi har over 20 kryssfunksjonelle utviklingsteam, som alle har høy grad av selvstendighet og stor takhøyde - og som går på jobb hver dag for å gjøre hverdagsøkonomien enklere og bedre for folk og bedrifter over hele landet. Vi vektlegger læring og kompetanse, frihet og trivsel i arbeidshverdagen. 

 

Vi ønsker å fortelle dere hvordan vi jobber med produktutvikling og hvorfor SpareBank 1 er et spennende sted å jobbe, og et godt sted å være.

SpareBank 1 Utvikling logo

SpareBank 1 Utvikling

SpareBank 1 Utvikling er de 14 SpareBank 1-bankenes felles selskap for utvikling, drift, innkjøp, merkevare og mye annet spennende. 600 dyktige medarbeidere skaper og forvalter de beste digitale løsningene, tjenestene og brukeropplevelsene i bransjen - for over 1 million kunder. Vi går på jobb hver dag for å gjøre hverdagsøkonomien enklere og bedre for folk og bedrifter over hele landet. Vi vektlegger læring og kompetanse, frihet og trivsel i arbeidshverdagen. Dette gjør SpareBank 1 Utvikling til et spennende sted å jobbe, og et godt sted å være.

Mathias Gretland Ellingsen profilbilde

Ansvarlig

Mathias Gretland Ellingsen

mathias.ellingsen@ifinavet.no
Mathias Gretland Ellingsen profilbilde

Medhjelper

Amadu Swaray

amadu.swaray@ifinavet.no
Mathias Gretland Ellingsen profilbilde

Medhjelper

Haakon Korslund

haakon.korslund@ifinavet.no