Bedriftspresentasjon med TwoDay

Tidspunkt Tirsdag 05.09
kl. 16:15
Sted Deres lokaler, Karenslyst Allé 57
Mat Thai
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til en helaften med twoday! 

Vi håper du har lyst til å bli med oss på en hyggelig middag den 05.09! Under middagen blir du bedre kjent med oss, og vi skal kose oss med litt lek og moro, deilig mat og drikke! 

twoday handler om mennesker. Fordi det som virkelig betyr noe er hvem du velger å tilbringe dagene dine med. I fokus er våre ansatte, våre kunder og samfunnet. Vi tar imot folk slik de er, vi samarbeider og vi blomstrer sammen. Som et IT-konsulenthus med flere tusen spennende kunder har vi utallige muligheter, med et formål om å skape en bedre morgendag gjennom teknologi.

Vi er en av Nordens ledende leverandører av virksomhetskritiske IT-løsninger, konsulenttjenester og datadrevet teknologi. Vi fokuserer på skreddersøm og tilpasset programvareutvikling hos våre kunder. I tillegg leverer vi noen av de største og viktigste prosjektene i Norge innenfor Analytics og Business Intelligence (BI).

Buss fra IFI til deres lokaler går 16:20! Oppmøte utenfor kantina

twoday logo

twoday

twoday er en av Nordens ledende leverandører av virksomhetskritiske IT-løsninger, konsulenttjenester og datadrevet teknologi. Vi fokuserer på skreddersøm og tilpasset programvareutvikling hos våre kunder. I tillegg leverer vi noen av de største og viktigste prosjektene i Norge innenfor Analytics og Business Intelligence (BI).

Julie Nordland profilbilde

Ansvarlig

Julie Nordland

julie.nordland@ifinavet.no
Julie Nordland profilbilde

Medhjelper

Andria Maria Siljuberg

maria.siljuberg@ifinavet.no
Julie Nordland profilbilde

Medhjelper

Astrid Sofie Festøy

astrid.festoy@ifinavet.no