Bedriftspresentasjon med Kvikna

Tidspunkt Torsdag 31.08
kl. 16:30
Sted Escape
Mat Jungel Pizza
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bedriftspresentasjon med Kvikna!

Bli kjent med Kvikna, et oppstartsselskap innen e-helse. Kom på vår første bedriftspresentasjon hos UiO, og hør mer om oss.

Kvikna logo

Kvikna

Kvikna er en start-up som skal levere løsningene som helsepersonellet i legevakten fortjener.  Vi har langsiktig backing fra Kernel, Norges fremste driver av innovasjon innen e-helse, og noen fantastiske søsterselskap som vi jobber sammen med om å få til et mer teknologisk helhetlig helsevesen, for både brukerne og innbyggerne i Norge. 

I Kvikna har vi tverrfaglige teams hvor designere, teknologer og produktledere jobber i fellesskap om de beste løsningene. Sammen med domeneeksperter og brukere sørger vi for å løse de rette problemene på best mulig måte. 
Grunnen til at vi rekrutterer aktivt fra skolebenken er fordi vi tror at riktig miks av profesjoner og mennesker er essensielt for å kunne lage løsningene som brukerne vil elske. 
Derfor søker vi nå nysgjerrige og engasjerte studenter til sommerjobb i 2024, i sommerbyen Tønsberg, hvor man vil kunne utforske bruken av moderne teknologi for å løse deler av utfordringene helsevesenet står ovenfor.

Lea Ho profilbilde

Ansvarlig

Lea Ho

47235641 lea.ho@ifinavet.no
Lea Ho profilbilde

Medhjelper

Ebba Olsson

ebba.olsson@ifinavet.no
Lea Ho profilbilde

Medhjelper

Synne Rudolfsen

synne.rudolfsen@ifinavet.no