Workshop med Skatteetaten

Tidspunkt 1. feb kl. 16.15
Sted Digitalt - Teams
Mat Nei
Åpne plasser 2 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Introduksjon til Frontend-utvikling med React

Introduksjon til Frontend-utvikling med React

I denne workshopen får du en introduksjon til React, og lærer hvordan du kan komme i gang med å sette opp og utforme din egen webapplikasjon.
Kurset passer for deg som har lite eller ingen kjennskap til React fra tidligere, men litt programmeringserfaring er en fordel.

Ta med egen pc/mac. Før kurset ber vi om at du laster ned og installerer Visual Studio Code: https://code.visualstudio.com/download

 

Alle som deltar på kurset får en liten goodiebag i posten i etterkant om dere vil oppgi e-postadressen deres.

Skatteetaten logo

Skatteetaten

I Skatteetaten jobber 7500 ansatte mot samme mål; å sikre finansieringen av velferdssamfunnet. Skatteetaten er underlagt Finansdepartementet, og har ansvaret for et oppdatert folkeregister og at skatter og avgifter blir fastsatt og innbetalt på riktig måte. Vi jobber ut fra visjonen om et samfunn der alle vil gjøre opp for seg. Målet er at det skal være enkelt å gjøre det riktig. Vi er i dag rundt 900 ansatte som jobber med utvikling, drift og forvaltning av IT-løsninger som brukes av hele Norges befolkning. Hvert år bruker vi ca. 1 000 0000 utviklingstimer på digitale tjenester og verktøy og våre systemer er et av landets største når det gjelder datamengde og brukere. Skatteetaten har et av Norges største og sterkeste IT-miljø, hvor arbeidsområdene spenner fra systemutvikling og prosjektledelse til infrastruktur og sikkerhet.

Endre Valen profilbilde

Ansvarlig

Endre Valen

endre.valen@ifinavet.no
Endre Valen profilbilde

Medhjelper

Mathias Gretland Ellingsen

mathias.ellingsen@ifinavet.no
Endre Valen profilbilde

Medhjelper

Therese Lothe

theresemarialothe@gmail.com

Stillingsannonser fra Skatteetaten

Fulltid

Applikasjonsdrift

Interessert i applikasjonsdrift og skyteknologi i et stort høyteknologisk miljø?

Les mer