Workshop med NRK

Tidspunkt 12. mai kl. 16.15
Sted IFI - Logo
Mat Pizza
Åpne plasser 5 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Sjekker du været på Yr? Har du fulgt med på Exit, Førstegangstjenesten, eller hørt på en av podkastene våre?

Vi er ganske sikre på at du har et forhold til NRKs innhold

 

Produkt-og teknologimiljøet i NRK består av rundt 380 ansatte som designer, utvikler, forvalter og drifter populære NRK-tilbud som Yr, NRK Super, NRK TV, NRK Radio og NRK.no. Samtidig lager og vedlikeholder vi systemene bak.

 

Og akkurat dette miljøet får du muligheten til å bli kjent med under denne bedriftspresentasjonen!

 

Hack deg selv og tett sikkerhetshullene!
Torsdag 12. mai fra 16:15, kan du prøve deg som hacker! Vi i NRK har satt opp en applikasjon med noen av de vanligste sikkerhetshullene man kan støte på som utvikler, fritt inspirert av OWASP sin liste over de 10 vanligste sikkerhetshullene på nett. Her får du prøve deg på klassikere som Cross Site Scripting og SQL Injection, i tillegg til mer spenstige ting, som å utnytte usikker JSON-deserialisering. Målet er at alle lærer litt om hvordan man utnytter vanlige sikkerhetshull i API og webapplikasjoner, og hvordan man kan fikse de. Underveis i kurset kan du konkurrere med de andre deltakerne om å finne flest sikkerhetshull. Er du den beste hackeren?

 

Det er helt mulig å bli med på workshoppen uten å gjøre noe på forhånd, men hvis du vil forberede deg litt, kan du klone repoet http://github.com/teodoran/web-hack, installere .NET 6.0, og sjekke at du får bygget og kjørt Notes. Api som beskrevet under "Getting started".

 

NRK logo

NRK

Norsk rikskringkasting (NRK) er Norges største mediebedrift. NRK er en offentlig eid, lisensfinansiert allmennkringkaster. NRK byr på et bredt medietilbud med tre tv-kanaler, 16 radiokanaler og nettstedet NRK.no. Som offentlig eid kringkastingsselskap har NRK i oppgave å lage et bredt og vidt medietilbud for alle som bor i Norge tuftet på norsk språk og kultur. Totalt arbeider ca. 3 500 i NRK, rundt 2 000 ved hovedkontoret på Marienlyst i Oslo, mens de øvrige 1500 er fordelt på store og små NRK-avdelinger landet rundt. NRK sysselsetter en rekke yrkesgrupper. Journalister er den største gruppen, men det finnes også en rekke programingeniør- og tekniske jobber såvel som en rekke IT-jobber. NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn. Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

Gyda Sæter profilbilde

Ansvarlig

Gyda Sæter

gyda.saeter@ifinavet.no
Gyda Sæter profilbilde

Medhjelper

Zaneta Brzozowska

zaneta.brzozowska@ifinavet.no
Gyda Sæter profilbilde

Medhjelper

Diana Berg

dianaber@uio.no