Workshop med FINN

Tidspunkt 17. mar kl. 17.00
Sted Grensen 5-7 (Bedriftens lokaler)
Mat Pizza
Åpne plasser 6 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til workshop med FINN!

Velkommen til kodekveld med FINN! Vi kommer til å gi en presentasjon av ulike verktøy vi har laget og bruker internt for å bygge FINN.no, med fokus på frontend. Deretter skal vi sammen prøve å lage forsiden til FINN.no fra scratch ved hjelp av disse frontend-bibliotekene. Du vil lære litt om microfrontends og hvordan vi jobber med dette i FINN gjennom podium.io. Vi vil også gå gjennom håndtering av CSS og styling med Fabric, som er et annet open-source prosjekt utviklet i FINN. Ingen forhåndskunnskaper er nødvendig, men det er en fordel med litt kjennskap til Javascript.

Husk å ta med egen PC/Mac!

VIKTIG INFO OM OPPMØTE:

Vi møtes på deres lokaler, vær der gjerne litt før kl.17.00. Adressen er Grensen 5-7. Nærmeste stopp med T-bane er Stortinget, nærmeste stopp med trikk er Stortorvet med nr. 17 og 18. Lokalet ligger i samme bygg som Outland.

Det blir servert mat i starten av workshopen, slik at det ikke trengs å ta med mat!
FINN logo

FINN

FINN eies av Schibsted og våre mer enn 400 trivelige kolleger holder til i Grensen i Oslo. For tiden jobber nesten alle våre ansatte fra hjemmekontor. Vi er stolte av at FINN har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser flere år på rad i kåringen Great Place to Work. De som kjenner oss vet at vi har et sett med verdier som preger oss i alt vi gjør: SULT, PRESISJON, TAKHØYDE og HUMØR.

Ansvarlig

Theresa Nguyen

thanguye@uio.no
Theresa Nguyen profilbilde

Medhjelper

Therese Lothe

theresemarialothe@gmail.com
Theresa Nguyen profilbilde

Medhjelper

Emma Draleke

emma.draleke@ifinavet.no