Workshop med Blank AS

Tidspunkt Tirsdag 22.03
kl. 16.45
Sted Torggata 15
Mat Ja
Åpne plasser 9 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Sanity-workshop med Blank!

Målet med denne workshopen er å bli kjent med CMS-systemet Sanity.
Et CMS (Content Management System) tilbyr en enkel måte å administrere innholdet på en nettside. Sanity ble startet i Norge, og de tilbyr et meget fleksibelt CMS-system med et redaksjonsgrensesnitt man kan sette opp selv samt sitt eget spørrespråk (GROQ)! I løpet av workshopen skal vi utforske styrkene til Sanity CMS ved å koble det opp mot en enkel web-applikasjon. Underveis blir det mat, drikke og generell hygge.

Du vil trenge en PC eller Mac, og det lønner seg å ha grunnleggende kunnskap om HTML, CSS og JavaScript.
Oppmøte på Torgata 15, aka “loftet”, kl. 16:45

Blank logo

Blank

Vi gjør mange ting sammen i Blank, men det vi lever av er å designe og utvikle digitale produkter og tjenester for kundene våre. Noen av selskapene vi jobber med er små, andre er store. Alle har de høye ambisjoner for sine digitale løsninger, og stiller høye krav til hvem de jobber med.
Noen ganger starter vi nye, egne, selskaper også, fordi det er gøy (og fordi vi liker å bygge ting), men også fordi smarte folk har gode idéer som fortjener å bli realisert.

I Blank er vi en gjeng på nærmere 60 ulike folk som er ekstremt dyktige i faget vår - digital produktutvikling.
Vi er en tredjedel designere og resten teknologer. Vi startet Blank fordi vi ønsket oss et konsulentselskap hvor vi kan lære og utfordre oss selv, et selskap hvor det er veldig fint å jobbe - og kanskje aller mest fordi vi liker å bygge ting.

I tillegg ønsket vi å forandre bransjen og hvordan et konsulentselskap kan fungere. Les mer om oss på www.blank.no.

Natasha Tikhonova profilbilde

Ansvarlig

Natasha Tikhonova

natashti@uio.no