Stor bedriftspresentasjon med Tietoevry

Tidspunkt 16.15
Sted Digitalt
Mat Foodora gavekort
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til digital bedriftspresentasjon med Tietoevry!

En ledende aktør innen digitale tjenester og programvare
Tietoevry skaper meningsfull teknologi som bidrar til å gjøre verden bedre. Vi er et ledende teknologiselskap med en solid nordisk arv og global kapasitet. Basert på våre kjerneverdier åpenhet, troverdighet og mangfold, jobber vi sammen med våre kunder for å utvikle en digital fremtid hvor virksomheter, samfunn og mennesker kan vokse.

Våre 24 000 eksperter globalt er spesialisert innen sky, data og programvare, og betjener tusenvis av kunder innen næringsliv og offentlig sektor i mer enn 90 land. Tietoevrys årlige omsetning er på rundt 3 MRD Euro og selskapet er børsnotert på NASDAQ i Helsinki og Stockholm, i tillegg til Oslo Børs.

I denne bedriftspresentasjonen vil du få et innblikk i arbeidsdagen vår og et unikt innsyn i tjenestene vi tilbyr. Vi vil også fortelle om graduate-programmet vårt, som du kan lese mer om her!

Det blir Kahoot med fine premier og alle deltakere mottar Foodora gavekort.

Link til stream sendes på e-post til alle påmeldte.

Her er en liten film som forteller mer om hva dere kan forvente fra oss.

Vi gleder oss til å se deg!

 

OBS, linken til presentasjonen havner i søppelpost hos noen, her er link 

Tietoevry logo

Tietoevry

Tietoevry skaper digitale fortrinn for virksomheter og samfunn. Vi er en ledende aktør innen digitale tjenester og programvare, med lokal tilstedeværelse og globale evner. Våre nordiske verdier og arv danner grunnlaget for vår suksess. Vi fokuserer kontinuerlig på mangfold og oppfordrer spesielt kvinner til å søke stillinger hos oss. Tietoevry kombinerer omfattende bransjekunnskap med en kundenær tilnærming. Vi kombinerer det store foretakets muskler med lokal tilstedeværelse for å hjelpe våre kunder med å realisere sitt fulle IT-potensiale.

Ansvarlig

Diana Berg

dianaber@uio.no