Stor bedriftspresentasjon med Statens Pensjonskasse

Tidspunkt 24. mar kl. 16.15
Sted Simula
Mat Sushi
Åpne plasser 25 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli kjent med SPK IT!

Vårt samfunnsoppdrag er å skape trygghet og velferd for 1 million medlemmer, læring og vekst for medarbeiderne våre, og forutsigbarhet for 1400 arbeidsgivere. Vi utvikler kjernesystemer for pensjon og premie til interne brukere. Innbygger- og virksomhetstjenester som benyttes av våre medlemmer og arbeidsgivere. 

Vi vil starte med en introduksjon av oss selv og en presentasjon av SPK IT. Vi forteller litt om hva det er vi utvikler, hvordan vi arbeider i tverrfaglige produktteam og vår tech.stack. Vi presentere også vårt introduksjonsprogram for nyansatte og vårt fagarbeid for kontinuerlig læring. Noen av våre utviklere vil også fortelle om hvordan det er å arbeide hos oss, hvordan de har opplevd oppstarten og hvilke oppgaver de jobber med i teamene. Det blir gode muligheter til å stille spørsmål og for diskusjon.   

Vi lager en liten kodekonkurranse i Python med premier før vi spanderer litt mat og drikke.  

Statens pensjonskasse logo

Statens pensjonskasse

Statens pensjonskasse er Norges største leverandør av offentlig tjenestepensjon. Vi forvalter pensjonsrettigheter på ca. 530 milliarder kroner for rundt 1 400 virksomheter og over én million medlemmer. Vi har ca. 400 ansatte og holder til i moderne lokaler på Skøyen i Oslo. Tech-miljøet vårt er stort nok til at vi har interessante utfordringer og mulighet til å lære nye ting. Samtidig er vi små nok til at våre meninger vil påvirke løsningene og hvordan vi jobber. Vi er i dag 80 ansatte innen IT, i tillegg til en del innleide konsulenter. Utviklingen er organisert i fire produktområder med 10 tverrfaglige team som består av utviklere, designere og domeneeksperter fra forretningssiden.

Ansvarlig

Diana Berg

dianaber@uio.no
Diana Berg profilbilde

Medhjelper

Hanne Sofie Haugland

hanne.haugland@ifinavet.no
Diana Berg profilbilde

Medhjelper

Jenny Josefine Aas

jennyjaa@uio.no
Diana Berg profilbilde

Medhjelper

Leander West Fuurmo

leanderf@ifi.uio.no

Stillingsannonser fra Statens pensjonskasse

Fulltid

5-7 utviklere til våre tverrfaglige team

5-7 nyutdannede utviklere til våre tverrfaglige produktteam

Les mer