Stor bedriftspresentasjon med Netlight

Tidspunkt 17.00
Sted Digitalt
Mat Ja
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Netlight inviterer til "Netlight in a Nutshell"!

Ved å melde deg på denne bedriftspresentasjonen godtar du at vi deler din mail-adresse til bedriften. Dette er fordi de ønsker å sende ut info og eventuelle gavekort. 

«Netlight skulle så gjerne ha invitert dere til «Netlight in a Nutshell» på sitt kontor i Karl Johans gate 23B, men istedet tar vi kontoret med til dere! Vi har nemlig laget vår egen digital twin til kontoret vårt på Gathertown. Her vil dere få muligheten til å bli kjent med ulike deler av Netlight, samt møte flere av våre konsulenter.

Vi ønsker at dere får utforske akkurat det DERE synes virker spennende, om det så er faglig utvikling, sosiale happenings eller hva som er greien med hesten! Derfor har vi lagt opp kvelden til at det er 2x20 minutter med mini-talks fra Netlightere, og ellers så mingler vi rundt på kontoret. Ved å sjekke ut ulike rom kan dere lære mer om hvem vi er og hva vi gjør!

Med god mat og kanskje noe godt i glasset, så håper vi dere lærer en ting eller to om oss, og om dere vil vite mer må dere mer enn gjerne ta kontakt på tsoslo@netlight.com

Netlight logo

Netlight

Netlight er et IT- og management konsulentselskap som ble etablert i 1999 av fire venner som hadde et brennende engasjement for teknologi og innovasjon. I dag har Netlight kontorer i Oslo, København, Stockholm, München, Berlin, Hamburg, Frankfurt, Helsinki, Zürich og Amsterdam. Vi jobber med de nyeste teknologiene hos markedets ledende teknologiselskaper. Vi har sterk kompetanse blant annet innen web-og systemutvikling, mobilutvikling, UX og IT strategi. Netlight tilbyr unike karrieremuligheter og har en åpen kultur hvor alle jobber sammen for å levere de beste løsningene for våre kunder.

Maja Testad profilbilde

Ansvarlig

Maja Testad

maja.testad@ifinavet.no
Maja Testad profilbilde

Medhjelper

Theresa Nguyen

thanguye@uio.no