Ordinær bedriftspresentasjon med Sparebank1 Utvikling

Tidspunkt 8. mar kl. 16.15
Sted Smalltalk - Ole Johan Dahls hus
Mat Sushi & Pizza
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til fysisk bedriftspresentasjon med Sparebank1 Utvikling!

SpareBank 1 Utvikling er de 14 SpareBank 1-bankenes felles selskap for utvikling, drift, innkjøp, merkevare og mye annet spennende. 600 dyktige medarbeidere skaper og forvalter de beste digitale løsningene, tjenestene og brukeropplevelsene i bransjen - for over 1 million kunder. Med et av Norges største inhouse utviklingsmiljøer har SpareBank 1 en unik mulighet til å tilby oppgaver og ansvar til sine utviklere. Vi har totalt 22 team, som alle har høy grad av selvstendighet og stor takhøyde, og som hver dag jobber med å forbedre hverdagsøkonomien for våre kunder.

 

I denne presentasjonen vil vi fortelle litt mer om hva vi lager, hvordan vi jobber og hvordan det er å være ansatt hos oss.

 

På https://sparebank1.dev kan dere lese mer oss og vårt utviklingsmiljø.

SpareBank 1 Utvikling logo

SpareBank 1 Utvikling

SpareBank 1 Utvikling er de 14 SpareBank 1-bankenes felles selskap for utvikling, drift, innkjøp, merkevare og mye annet spennende. 600 dyktige medarbeidere skaper og forvalter de beste digitale løsningene, tjenestene og brukeropplevelsene i bransjen - for over 1 million kunder. Vi går på jobb hver dag for å gjøre hverdagsøkonomien enklere og bedre for folk og bedrifter over hele landet. Vi vektlegger læring og kompetanse, frihet og trivsel i arbeidshverdagen. Dette gjør SpareBank 1 Utvikling til et spennende sted å jobbe, og et godt sted å være.

Ansvarlig

Mathias Gretland Ellingsen

mathias.ellingsen@ifinavet.no
Mathias Gretland Ellingsen profilbilde

Medhjelper

Cornelia Drougge Vassbotn

cornelia.vassbotn@ifinavet.no
Mathias Gretland Ellingsen profilbilde

Medhjelper

Elin Kaasa

elin.kaasa@hotmail.no