Ordinær bedriftspresentasjon med NorgesGruppen Data

Tidspunkt 15. feb kl. 16.15
Sted Smalltalk
Mat Burrito og brus
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Ordinær bedriftspresentasjon med NorgesGruppen Data

NorgesGruppen sin IT-avdeling jobber med å sikre våre IT-løsninger i hele verdikjeden. Dette er løsninger som bl.a. benyttes i våre butikker, varehus, logistikk og transport, egenproduksjon av våre merkevarer og vårt lojalitetsprogram. Ny teknologi gir oss mange muligheter til å forbedre varestrømmen fra jord til bord. Vi samarbeider tett med ledende teknologileverandører og driver med omfattende egenutvikling og innovasjon i et tverrfaglig miljø med over 220 ansatte.

 

I bedriftsprentasjon med NorgesGruppen får du høre mer om oss, innsikt i hvilken teknologi vi bruker og hvordan en arbeidsdag ser ut som trainees i vårt graduate program. Vi byr på Mat for teknologer og håper at du er sulten på å høre mer om de mulighetene som finnes for deg som student i NorgesGruppen.

Norgesgruppen logo

Norgesgruppen

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 40.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter.

 

Mat til folket, er mat for Teknologer. Siden 1960-tallet har vi vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen. Vi utvikler og drifter fremtidsrettede IT-løsninger slik at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager. Over hele landet.

 

NorgesGruppen sin IT avdeling består av 220 medarbeider. Vi er en spennende arbeidsplass med dyktige fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i hele verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye lokaler på Kalbakken og Skøyen i Oslo.

Eivind Eckhoff profilbilde

Ansvarlig

Eivind Eckhoff

eivind.eckhoff@ifinavet.no
Eivind Eckhoff profilbilde

Medhjelper

Natasha Tikhonova

natashti@uio.no
Eivind Eckhoff profilbilde

Medhjelper

Elisabeth Bårdstu

elisabeth.bardstu@ifinavet.no