Ordinær bedriftspresentasjon med Knowit

Tidspunkt 10. mai kl. 16.30
Sted Universitetsgata 7
Mat Mat og drikke
Åpne plasser 16 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til bedriftpresentasjon med Knowit!

Knowit er et av nordens største konsulentselskaper, og har lang erfaring med å gi nyutdannede en god start på karrieren. Vi ansetter spesielt mange utviklere, men vi er også interessert i folk innenfor design, BI og mye annet. Hvis du har lyst til å jobbe i et sosialt og hyggelig miljø, der du får alle muligheter til å lære og få erfaring i trygge omgivelser, så bør du vurdere å søke jobb hos oss! Og om skulle ønske flere utfordringer, så er veien alltid kort til økt ansvar og nye arbeidsoppgaver. I Norge har vi avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim.
10.mai ønsker vi velkommen til våre splitter nye lokaler i Universitetsgata 7. Vi kan friste med 2 talks om erfaringer fra bransjen, i tillegg til servering og mingling med våre ansatte. 

 

Pål de Vibe:

Hva er en dataplattform? Hvorfor er dataplattform så viktig? Hvilke roller og fagkunnskaper er viktige i dataplattform arbeid? Hvorfor er dataplattform nødvendig for å kunne jobbe effektivt med maskinlæring og analyse?"

 

Trine Wansemb Troye

Hva rører seg i it-bransjen, og hva er viktigst akkurat nå? Trine oppsummerer årets største bransjetrender og anbefalinger for fokusområder for design og teknologibransjen. 

Knowit logo

Knowit

Knowit er et av nordens største konsulentselskaper, og har lang erfaring med å gi nyutdannede en god start på karrieren. Vi ansetter spesielt mange utviklere, men vi er også interessert i folk innenfor design, BI og mye annet. Hvis du har lyst til å jobbe i et sosialt og hyggelig miljø, der du får alle muligheter til å lære og få erfaring i trygge omgivelser, så bør du vurdere å søke jobb hos oss! Og om skulle ønske flere utfordringer, så er veien alltid kort til økt ansvar og nye arbeidsoppgaver. I Norge har vi avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim

Ansvarlig

Victoria Langø

victoria.lango@ifinavet.no
Victoria Langø profilbilde

Medhjelper

Mathias Strøm

mathias.strom@ifinavet.no
Victoria Langø profilbilde

Medhjelper

Natasha Tikhonova

natashti@uio.no