Ordinær bedriftspresentasjon med Gjensidige

Tidspunkt 22. feb kl. 16.15
Sted Smalltalk - Ole Johan Dahls hus
Mat Pizza
Åpne plasser 7 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Visste du at vi i Gjensidige har et teknologimiljø med over 300 engasjerte teknologimedarbeidere?

Vi jobber bredt med teknologi i Gjensidige for å levere tjenester til et moderne forsikringsselskap og bidra til markedets beste digitale kundeopplevelse. Hos oss jobber det utviklere, designere, prosjektledere, analytikere, IT-arkitekter og mye mer.

 

Vi bygger egne plattformer for bedre arbeidsflyt og smidig utvikling, jobber aktivt med digitalisering og automatisering av prosesser, og har egne kompetanseteam i BI, Analyse, IT-sikkerhet, kjernesystem, Løsnings- og virksomhetsarkitektur og flere andre områder som er nødvendige for å levere teknologien et framtidsrettet Gjensidige har behov for.

 

Vi kommer til UiO for å snakke om hvordan det er å jobbe med teknologi i Gjensidige og hvilke muligheter du har hos oss. I tillegg vil vi gi dere et innblikk i et av våre største prosjekter innen teknologi om dagen – nemlig «skyreisen»

 

  • Har du lyst å høre mer om internshipordningen og hvilke muligheter du har oss?
  • Lurer du på hvordan vi i Teknologi i Gjensidige jobber med sky og hva det betyr for oss som teknologiorganisasjon å «gå over til skyen»?
  • Vil du høre mer om den selvutviklede skyplattformen vår, og hvordan vi driver avansert analyse i sky gjennom machine learning?

 

Da håper jeg vi sees på UiO 22. februar kl. 16.15!

 

Hvem kommer

Presentasjonen vil vare i ca 60 min. Vi blir igjen etter presentasjonen for å snakke med dere. Og vi bestiller pizza til minglingen!

  

Fakta om Gjensidige:

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs, og har tilbudt forsikringstjenester i mer enn 200 år. Vi har rundt 4000 ansatte og tilbyr forsikringsprodukter i Norge, Danmark, Sverige og i Baltikum. I Gjensidige har vi tenkt langsiktig siden 1819 og det betyr at vi engasjerer oss i felleskapet, i kundene våre og i bærekraftige løsninger. Uansett hva du jobber med hos oss får du gjennomført både viktige prosjekter, jobbet i interessante team og oppnådd dine ambisjoner.

 

Gjensidige logo

Gjensidige

Er du opptatt av digitalisering og teknologiske løsninger? Er du opptatt av digitalisering og teknologiske løsninger? Nå har du muligheten til å få et innblikk i hvordan vi jobber med å utvikle digitale løsninger innen forsikring!

I løpet av vår 200 års historie har vi bidratt til å løse et viktig samfunnsoppdrag ved å sikre liv, helse og verdier for kundene våre. I alle disse årene har vi stadig utviklet oss, og nå står digitalisering høyest på agendaen. Vi ble nylig kåret til årets klatrer innen IT av Universum, der yrkesaktive i Norge har stemt oss frem som en av Norges mest attraktive arbeidsgivere. Nå satser vi videre!

Digitalisering og teknologiske løsninger er et stort satsningsområde innenfor divisjonen Teknologi & Infrastruktur, der over 300 engasjerte IT-hoder jobber hver dag for å sikre den beste kundeopplevelsen. Hvis du på lik linje som oss brenner for å optimalisere og utvikle digitale løsninger kan Gjensidige være noe for deg.

Eirik Langholm profilbilde

Ansvarlig

Eirik Langholm

95470550 eirik.langholm@ifinavet.no
Eirik Langholm profilbilde

Medhjelper

Cornelia Drougge Vassbotn

cornelia.vassbotn@ifinavet.no
Eirik Langholm profilbilde

Medhjelper

Nora Utseth

nora.utseth@ifinavet.no