Stor bedriftspresentasjon med Orange Cyberdefence

Tidspunkt 16.15
Sted Escape
Mat Pizza
Åpne plasser 2 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Stor bedriftspresentasjon med Orange Cyberdefence

Orange Cyberdefense er cybersikkerhetseksperten i Orange Group. Som Europas ledende tilbyder av sikkerhetstjenester er vårt mål å bygge et tryggere digitalt samfunn. Vi er en trusselforsknings- og etterretningsdrevet sikkerhetstilbyder med uovertruffen tilgang til kjente og nye trusler. Orange Cyberdefense har mer enn 2500 cybersikkerhetseksperter inkludert 250+ forskere og analytikere, 17 SOC, 13 CyberSOC og 8 CERTer over hele verden samt salg- og support i 160 land. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder global beskyttelse med lokal kompetanse mot hele trusselbildet.

Orange CyberDefense logo

Orange CyberDefense

Orange Cyberdefense er cybersikkerhetseksperten i Orange Group. Som Europas ledende tilbyder av sikkerhetstjenester er vårt mål å bygge et tryggere digitalt samfunn. Vi er en trusselforsknings- og etterretningsdrevet sikkerhetstilbyder med uovertruffen tilgang til kjente og nye trusler.

Orange Cyberdefense har mer enn 2500 cybersikkerhetseksperter inkludert 250+ forskere og analytikere, 17 SOC, 13 CyberSOC og 8 CERTer over hele verden samt salg- og support i 160 land. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder global beskyttelse med lokal kompetanse mot hele trusselbildet.

Ahmed Abdulahi Ahmed profilbilde

Ansvarlig

Ahmed Abdulahi Ahmed

ahmed.abdulahi@ifinavet.no
Ahmed Abdulahi Ahmed profilbilde

Medhjelper

Amadu Swaray

amadu.swaray@ifinavet.no