Stor bedriftspresentasjon med Mnemonic

Tidspunkt 16.15
Sted Simula
Mat Restaurant
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli med på bedriftspresentasjon og restaurant med Mnemonic!

Mnemonic er Nordens største fagmiljø innen cybersikkerhet, og samarbeider med de største virksomhetene i regionen. Vi jobber daglig på frontlinjen med å håndtere dataangrep, overvåke kritisk infrastruktur, gjennomføre penetrasjons- og sikkerhetstester, bygge sikrere IT-systemer, og hjelpe våre kunder med å kartlegge og håndtere sin sikkerhetsrisiko.  Vi teller i dag over 300 ansatte fordelt på seks kontorer og er et firma i vekst.

 

Vi jobber aktivt for å videreutvikle våre tjenester og styrke vår posisjon som det ledende sikkerhetsselskapet i Norden. I tillegg til et spennende fagmiljø og gode muligheter for faglig utvikling, har mnemonic et unikt sosialt miljø med mange felles aktiviteter og tilbud. mnemonic har flere ganger blitt kåret til en av Norges og Europas beste arbeidsplasser av Great Place to Work.

 

Torsdag 06.oktober kommer mnemonic med enda en spennende bedpress! Dette blir et unikt foredrag fra informasjonssikkerhets verden du ikke vil gå glipp av.

 

Etter presentasjonen tar de oss med ut til SüdØst for bespisning og interessante samtaler!

mnemonic logo

mnemonic

mnemonic er Nordens største fagmiljø innen cybersikkerhet, og samarbeider med de største virksomhetene i regionen. Vi jobber daglig på frontlinjen med å håndtere dataangrep, overvåke kritisk infrastruktur, gjennomføre penetrasjons- og sikkerhetstester, bygge sikrere IT-systemer, og hjelpe våre kunder med å kartlegge og håndtere sin sikkerhetsrisiko.

Vi teller i dag over 250 ansatte fordelt på seks kontorer, og har en solid økonomi. mnemonic er et firma i vekst, og jobber aktivt for å videreutvikle våre tjenester og styrke vår posisjon som det ledende sikkerhetsselskapet i Norden. I tillegg til et spennende fagmiljø og gode muligheter for faglig utvikling, har mnemonic et unikt sosialt miljø med mange felles aktiviteter og tilbud. mnemonic har flere ganger blitt kåret til en av Norges og Europas beste arbeidsplasser av Great Place to Work.

Ahmed Abdulahi Ahmed profilbilde

Ansvarlig

Ahmed Abdulahi Ahmed

ahmed.abdulahi@ifinavet.no
Ahmed Abdulahi Ahmed profilbilde

Medhjelper

Lea Ho

lea.ho@ifinavet.no
Ahmed Abdulahi Ahmed profilbilde

Medhjelper

Ånund Kielland Jore

anund.jore@ifinavet.no