Stor bedriftspresentasjon med Experis Academy

Tidspunkt 16.15
Sted Lakkegata 53
Mat Ja
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli kjent med Experis!

Vi i Experis Academy inviterer DEG til en gøyal ettermiddag på vårt kontor i Lakkegata 53, tirsdag 23. august kl. 16:15.

Her vil dere få en boblende velkomst før vi kicker i gang med en kort session for at dere skal bli bedre kjent med vårt tilbud til nyutdannede IT-studenter. Resten av dagen tilbringes i vår sosiale sone for litt mat, drikke, shuffleboard og brettspill!

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med enda flere studenter fra UiO, og håper at du ønsker å komme på besøk.

Experis Academy logo

Experis Academy

Experis er et ledende norsk IT-konsulentselskap med mer enn 400 ansatte. Experis Academy er vårt tilbud til nyutdannede IT-studenter, og er et av landets største graduateprogram for utviklere. Gjennom Experis Academy får du en akselerert start på din karriere og en helt unik mulighet til å skaffe deg den kompetansen som arbeidsmarkedet etterspør. Programmet starter med et skreddersydd tre måneders akselerert læringsprogram som skjer i samarbeid med Noroff Accelerate. Konsulentene får muligheten til å bli kjent med flere av våre kunder gjennom den akselererte læringsperioden, og etter kursperioden går man ut i et spennende kundeoppdrag. Kort oppsummert får du fast jobb, lønnet utdanning, og konsulentoppdrag hos en spennende kunde av Experis! Neste oppstart av våre program innen fullstack Java - og .NET samt UX/UI er i januar 2023. Vi investerer i deg!

Maja Testad profilbilde

Ansvarlig

Maja Testad

maja.testad@ifinavet.no