Pils & programmering med Bekk

Tidspunkt 28. sep kl. 16.30
Sted Akershusstranda 21, Skur 39 Vippetangen
Mat Ja
Åpne plasser 3 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Dette arrangementet er for studenter som har INTERESSE FOR UTVIKLING.

Sitter du fast på et hobbyprosjekt, eller har du en app du sitter og programmerer på? Kanskje du vil lære deg noe nytt, som chatbots, Elm, React eller React-Native?

 

Da bør du bli med på pils & programmering 28 september. Et lavterskel arrangement for utviklere hvor vi stiller med en tverrfaglig gjeng Bekkere, mat, drikke og hjelp til det du trenger på vårt hovedkontor! Ta med deg et hobbyprosjekt, et skoleprosjekt etter en tanke om noe du har lyst til å programmere - så stiller vi med folk du kan sparre med og få hjelp av.

 

Vi møtes på skuret 16.30.

 

Ps. Har du ikke et hobbyprosjekt eller er tom for ideer om hva du vil lage? Null stress! Vi hjelper deg med å komme i gang uansett!

BEKK logo

BEKK

Bekk er et norsk selskap med 500 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder

Ansvarlig

Zaneta Brzozowska

zaneta.brzozowska@ifinavet.no
Zaneta Brzozowska profilbilde

Medhjelper

Endre Valen

endre.valen@ifinavet.no
Zaneta Brzozowska profilbilde

Medhjelper

Maja Testad

maja.testad@ifinavet.no