Ordinær bedriftspresentasjon med Visma

Tidspunkt 24. aug kl. 16.15
Sted Visma Skøyen
Mat Ja
Åpne plasser 4 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli med på bedpress hos Visma Consulting i deres kontorer på Skøyen.

Hver eneste dag utvikler vi i Visma Consulting løsninger som er kritiske for samfunnet. Vi jobber for å ligge i front når det gjelder ny teknologi og har sett hvordan våre løsninger kan forandre folks liv. Har du lyst til å bidra til å gjøre en forskjell? Vi har et godt etablert Summer Internship og traineeprogram for studenter og nyutdannede, og trenger flere flinke folk på laget! 

Bli med på bedriftspresentasjon med oss for å få et bedre innblikk i hvem vi er, hva vi jobber med og hvilke muligheter vi har for deg som student! Bedriftspresentasjonen vil foregå på kontoret vårt på Skøyen, med felles transport fra IFI.

Hvis du er nysgjerrig allerede nå kan du lese mer om vårt traineeprogram Nytt Krutt her, og vårt Summer Internship-program her.

Visma Consulting logo

Visma Consulting

Visma is a leading international software company with more than 12 000 employees collaborating across nearly 20 European countries, with headquarters in Oslo, Norway. Through indispensable software, we fuel the private and public sector, simplifying peoples everyday lives in the process. Our vision is to shape the future of society through technology. Join us!

Trym Bø profilbilde

Ansvarlig

Trym Bø

trym.boe@ifinavet.no
Trym Bø profilbilde

Medhjelper

Alina Krogstad

gretheak@ififui.no
Trym Bø profilbilde

Medhjelper

Jakob Magnussen

jakob.magnussen@ifinavet.no