Stillingsannonse

Vi trenger flere kloke hoder

Søknadsfrist 18.08.2021
Stilling Fulltid
Søk her

I Deloitte vet vi at det er gjennom menneskene våre og prosjektene vi jobber på at vi kan utgjøre en forskjell i samfunnet. Vil du være med å pushe Deloitte til å bli enda bedre?

Vi trenger flere kloke hoder som kan være rådgivere innenfor teknologi, revisjon, strategi, økonomi, cyber security og mye, mye mer! Deloitte har et bredt og spennende tjenestespekter der du vil få muligheten til å løse problemer og skape verdi for kundene våre - på ulike prosjekter og i ulike bransjer. Du vil være med på å forme fremtidens private og offentlige sektor.

Gjennom åpenhet for nye ideer, en god dose pågangsmot, lysten til å lære nye ting og en verdifull mastergrad friskt i minne, vil du som nyutdannet spille en viktig rolle hos oss! I Deloitte får du mye ansvar, men kan lene deg på å ha en global og kompetansetung organisasjon i ryggen. Vi skal lære deg å gå foran, men aldri alene, og vi skal sørge for at du utvikler deg og har det spennende på jobb.

Vi leter etter deg som samarbeider godt med andre, er løsningsorientert, strukturert, med gode analytiske evner og ambisiøse ideer. Du bør også ha gode akademiske resultater, en solid dose teknologi- og forretningsforståelse og levere master i 2022. Hvis dette er deg, anbefaler vi deg å bli bedre kjent med områdene vi nå rekrutterer til: Risk Advisory, Cyber Security, Consulting, Financial Advisory, Business Process Solutions og Audit & Assurance.

Risk Advisory Endre Fosen, Partner/leder i RA

Risk Advisory bistår både private og offentlige virksomheter med rådgivning, evaluering og revisjon knyttet til viktige risikoområder i hele virksomheten. Som konsulent hos oss vil du arbeide med å sikre god styring og kontroll, og bidra til å effektivisere og forenkle styringen av de ulike virksomhetene. Vi jobber med beskyttelse mot cyberkriminalitet, kunnskap, strategier og rapportering knyttet til klima og bærekraft, arbeid mot sosial dumping og menneskerettighetsbrudd i leverandørkjeden, og vi hjelper finansinstitusjoner med finansiell risikostyring og effektiv håndtering av komplekse regelverk. Vi arbeider tverrfaglig og trenger deg som har studert teknologi, statsvitenskap eller økonomi.

Cyber Security Kjersti Thrane Stathopoulou, Partner/leder for Cyber ­

I Cyber bistår vi kundene våre med å redusere risiko for kriminalitet. Vi jobber med alt fra strategisk rådgivning, oppbygging av sikre og forsvarbare løsninger, trussel etterretning, etablering av kompetanser for deteksjon og håndtering av hendelser, samt alle former for penetrasjonstesting, sikkerhetsvurderinger og gjennomføring av avanserte trussel simuleringer. Hos oss kan du med andre ord jobbe i alle dimensjoner rundt informasjons- og cybersikkerhet. Vi er spesielt ute etter deg med mastergrad i informasjonssikkerhet eller lignende, men det aller viktigste for meg er at du har skikkelig interesse for faget.

Consulting Tor Kramvik Sivertsen, Partner/leder i Consulting

Hos oss må du ha lyst til å lære og ikke minst jobbe i skjæringspunktet forretning og teknologi – noen er tech-savvy, mens andre er tech-experts. Vi trenger deg som vil programmere eller utvikle roboter, som vil fordype deg i applikasjoner, systemer og programmer, effektivisere morgendagens arbeidsplass - eller deg som vil jobbe som arkitekt, prosjektleder eller forretningsutvikler. For å si det enkelt: Consulting har titalls kompetanseområder – som driver med alt fra utvikling av mennesker og strategier, til roboter. Her vil du få være med på å forme fremtidens private og offentlige sektor, og få muligheten til å løse problemer og skape verdi for kundene våre - på ulike prosjekter og i ulike bransjer.

Financial Advisory Tom Husebo, Partner/leder i Financial Advisory

Financial Advisory består av fem avdelinger som på ulike måter bistår bedrifter med finansiell rådgivning i forbindelse med kjøp og salg av virksomheter, fusjoner, omstrukturering og investeringsbeslutninger. Som konsulent hos oss vil du kunne jobbe med finansiell, kommersiell og integrity due dilligence, granskning, corporate finance, verdivurdering og finansiell modellering. Våre prosjekter er ofte intense, og du får erfaring med ulike bransjer og kunder på kort tid. Vi er interessert i deg med økonomisk, teknisk eller juridisk utdannelse, men det aller viktigste for oss er at du klarer å vise hva som driver deg!

Visste du at vi også har en egen granskningsavdeling i Financial Advisory som heter Forensic? Les mer om dette nedenfor.

Financial Advisory Forensic Marianne Reikvam, Partner/leder for Forensic ­

I Financial Advisory Forensic jobber vi med forebygging av økonomisk kriminalitet og granskninger av uønskede hendelser. Våre vanligste arbeidsoppgaver innebærer rådgivning om compliance, anti-korrupsjons-hvitvaskingssystemer, sikring og analyse av elektronisk informasjon og bakgrunnsundersøkelser. Vi jobber med alt fra enkelthendelser i mindre bedrifter, til større prosjekt som for eksempel utarbeidelse av en risikoanalysemodeller for banker eller olje- og gass-aktører. Vi trenger bred fagkompetanse, og har bruk for blant annet økonomer, revisorer og dataanalytikere.

Business Process Solutions Joakim Redbo Kjær, rekrutteringsansvarlig i BPS

I Business Process Solutions (BPS) bistår vi klientene våre med kontinuitet, forbedring og utvikling av økonomifunksjonen. Dette gjør vi gjennom å levere interimløsninger og prosjektstøtte. Hos oss jobber du som konsulent operativt ute hos kunden, og får prøvd deg i mange ulike roller og bransjer. Vi hjelper bedriftene i mange ledd, og har i noen tilfeller også blitt satt til å styre og utvikle en økonomiavdeling fra bunnen. BPS er en avdeling i vekst, og du vil også få være med på sentral intern oppbygging. Vi trenger deg som er god med mennesker og interessert i økonomisk styring, finans og tall.

Audit & Assurance Mats Nordal, Partner/leder i A&A

Revisjon handler om å skape tillit. Som en del av Audit & Assurance i Deloitte vil du opparbeide deg ettertraktet innsikt og kompetanse innen fagområder som regnskap, finans, verdsettelse, virksomhetsprosesser, risikoanalyse, økonomistyring, skatt og forretningsstrategi, i tillegg til å utvikle personlige egenskaper innen ledelse, prosjektstyring, samarbeid og kommunikasjon. I vårt virke snakker vi med mennesker i alle ledd i en organisasjon, og vi leter etter deg som har gode kommunikasjonsevner og interesse for revisjonsfaget.