Stillingsannonse

Vi søker nyutdannede til Technology Consulting for oppstart høst 2022

Søknadsfrist 19.08.2021
Stilling Fulltid
Søk her

Motiveres du av å løse komplekse utfordringer med moderne teknologi og muligheten til å sette preg på utviklingen av dagens samfunn? Ønsker du å videreutvikle din faglige og personlige kompetanse i et kunnskapsrikt og engasjerende miljø? Brenner du for å hjelpe selskaper utnytte moderne teknologi til å transformere seg, og har du lyst til å være med på å løse noen av Nordens mest spennende teknologiutfordringer? Da kan Technology Consulting være stedet for deg!

Consulting er EY sin rådgivningsvirksomhet i Norge, og består av Business Consulting og Technology Consulting. I Technology Consulting jobber vi for å kunne hjelpe våre kunder løse deres teknologiske utfordringer. Derfor er det viktig at vi alltid har de beste teknologene med på laget! Som konsulent i EY vil du oppleve å ha en bratt læringskurve og muligheten til å forme din egen karriere. Technology Consulting består av kompetanseområdene Technology Transformation, Data & Analytics og Cyber Security, hvor alle jobber på spennende prosjekter med fokus på teknologi og innovasjon. Blant våre kunder finner du flere av landets største selskaper innenfor sektorer som retail, energi, samferdsel, finans, og helse, og vi jobber også pro bono for impact startups og ideelle organisasjoner.

Blir du tilbudt en rolle i Technology Consulting vil du ved oppstart bli knyttet til et kompetanseområde som passer din kompetanse og dine interesser.

Våre kompetanseområder i Technology Consulting er:

Cyber Security:

Hjelper våre kunder med å løse problemstillinger knyttet til både teknologiske, lovmessige og regulatoriske utfordringer. Vi ser etter nyutdannede med sterk interesse for informasjonssikkerhet som ønsker å arbeide offensivt med teknisk sikkerhetstesting, hendelseshåndtering eller ulike prosessuelle og regulatoriske problemstillinger innen Cyber Security. Avhengig av faglig kompetanse og interesse kan viktige arbeidsoppgaver innebære teknisk sikkerhetstesting av infrastruktur og applikasjoner, eller rådgivning for design, implementasjon og kvalitetssikring av prosesser for håndtering av cyberrisiko og personvern.

Data & Analytics:

Vårt formål som selskap er å bygge en bedre og mer velfungerende verden, og vi tror at å bistå våre kunder til å ta bedre og mer datadrevne beslutninger er et steg i riktig retning. Dette gjør vi gjennom innsikt i kunder, forretning, prestasjoner og risiko. Data & Analytics bistår kunder gjennom hele Analytics-transformasjonen fra strategi, arkitektur og operating model til implementering av dataplattformer og visualisering. Dette dekker et bredt spekter av fagområder, blant annet data engineering, data science, kunstig intelligens, prosjekt- og teamledelse, og intelligent automation.

Technology Transformation:

Hjelper våre kunder med å se det helhetlige forretningsbildet med teknologi som én av de fundamentale grunnpilarene. Technology Transformation bistår med å transformere våre kunders virksomhet ved bruk av teknologi og bistår med å bygge fremtidens IT-funksjoner. Våre prosjekter dekker et bredt spekter av fagområder fra alt som står på CTOs agenda som IT-strategier og organisering av fremtidens IT-funksjoner, til teknisk portefølje-, program- og prosjektledelse, implementering av digitale helsetjenester og utnyttelse av nyere teknologi.

Er du vår nye kollega?

Våre medarbeidere er våre viktigste ressurser og vi har sterk tro på at mangfoldige team gjør oss sterkest. Vi ser derfor etter nysgjerrige og engasjerte kollegaer som:

  • har evne til å tilegne seg, utvikle og benytte seg av ny kunnskap.
  • ser på ny teknologi som vesentlig for å skape verdi i prosjekter.
  • er en naturlig lagspiller, og liker å jobbe i team.
  • trives med høyt tempo og en svært variert arbeidshverdag.

For å kvalifisere for rollen ser vi for oss at du:

  • tar høyere utdanning på masternivå.
  • har sterke kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.
  • har sterke analytiske egenskaper.
  • har et tydelig ønske om å jobbe som konsulent, som gjenspeiles i relevante fag eller kurs
  • genuin egeninteresse eller relevant arbeidserfaring.

Virker dette spennende?

Vi ønsker oss engasjerte og ambisiøse kollegaer som vil utvikle seg selv samtidig som de er med på å skape vekst i et av verdens største kompetansehus. Hvis du er en fremtidig EYer og kjenner deg igjen i beskrivelsen over, vil vi gjerne høre fra deg så snart som mulig og senest innen torsdag 19.august, kl.12.00.

Du lurer kanskje på hva du kan forvente av EYs rekrutteringsprosess? Vi har utviklet og spisset rekrutteringsprosessen vår for å gi deg en unik kandidatopplevelse. Vår prosess støttes av den nyeste teknologien og består av følgende elementer:

Søknad: Fyll ut søknadsskjema og laste opp din CV og vitnemål fra høyere utdanning og vgs. Ønsker du deg til et konkret kompetanseområde eller avdeling, legg gjerne ved et kort søknadsbrev hvor du beskriver dine ønsker. Merk at alle dokumenter må være samlet i en PDF-fil.

Test: Når din søknad er komplett, vil du få tilsendt et sett med gamifiserte evnetester. Testene tar 15 minutter og kan gjennomføres via telefon eller pc. Tester vil bli sendt ut løpende, så sjekk mailen din og ta kontakt om du ikke har mottatt disse innen 48 timer fra fullført søknad. Husk også å sjekke spamfilter. Testene må være fullført innen torsdag 19.august kl.23.59.

Motivasjon: Utvalgte kandidater vil etter søknadsfrist bli invitert til å gjennomføre et videointervju. Her ønsker vi å bli bedre kjent med deg og høre dine tanker om hvorfor du ønsker en karriere i EY. Mer informasjon om dette intervjuet og videre prosess vil bli gitt til aktuelle kandidater.

Skulle du ha noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via rekruttering@no.ey.com. Du kan også kontakte Mona Yaghmai på tlf. 959 34 997 eller Agnete Olavsen på tlf. 934 09 668. Vi ser frem til å motta din søknad! Join us in building a better working world!

Stillingsannonser fra EY

Sommerjobb

Summer Internship 2022 | Cyber Security

EY tilbyr summer internship for studenter med interesse for teknologi!

Les mer