Stillingsannonse

Utviklere til våre tverrfaglige team

Søknadsfrist 01.11.2023
Stilling Fulltid
Søk her

Er du snart ferdig teknologiutdannet, og motiveres av utvikling, tverrfaglig teamarbeid og å lære nye ting? Liker du å sette deg inn i forretningsområdet og behovene som skal løses, og å utvikle løsninger som du får følge over tid? Blir du inspirert av å få være med på å bestemme hvordan du og teamet ditt jobber, samtidig som du får bidra til et viktig samfunnsoppdrag? Da håper vi at du vil bli en av oss. Send oss gjerne noen ord om hvordan du mener du kan være verdifull medarbeider for oss sammen med CVen din og en karakterutskrift. Oppstart august 2024

Tech-miljøet vårt er stort nok til at vi har interessante utfordringer, mulighet til å lære nye ting og flytte på oss mellom teamene. Samtidig er vi små nok til at din mening vil påvirke løsningene og hvordan vi jobber. Vi er i dag 110 ansatte innen IT, i tillegg til at vi jobber side-om-side med flere innleide konsulenter.

Vi har de to siste årene ansatt 30 nyutdannede, halvparten fra UiO IFI. Vi er nå litt over 60 utviklere og ønsker oss noen flere.

Vi har eget introduksjonsprogram for nyansatte med bl.a. frontend-kurs, fadderordning og faggrupper. Vi arrangerer årlig fagdag og ShipIt (hackaton) tre ganger i året. Du vil starte i et av våre team sammen med andre nyansatte fra første uke! I teamet vil du få en egen fadder som hjelper deg i gang samtidig som vi gjennomfører et felles introduksjonsprogram for alle de nye.