Stillingsannonse

Utvikler til CGIs talentprogram!

Søknadsfrist 19.02.2023
Stilling Fulltid
Søk her

I CGI har vi et bredt spekter av kunder og prosjekter i våre ulike avdelinger. Samtidig som du blir fast ansatt som konsulent i én av avdelingene, vil du også være en deltaker i vårt to-årige talentprogram. Dette programmet består av nyutdannede konsulenter som jobber på tvers av våre ulike avdelinger.

Vi ser etter deg med bakgrunn fra/i og interesse for ett eller flere av områdene under:

Programmering innen backend/frontend
.NET/C#
Java
Python
JavaScript / TypeScript
Microsoft Azure/Dynamics 365
Power Platform/Power Automate
Customer Relationship Management (CRM)
Systemarkitektur
Integrasjon av systemer
API
UX, Usability

Hvem er du?

Master fra høyskole/universitet med gode resultater
Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
Initiativrik, inkluderende og ønsker å bidra til utviklingen av talentprogrammet vårt
En bidragsyter i tekniske diskusjoner
Liker å lese deg opp på og lære nye teknologier
Ønsker å bli en spesialist innen utvikling og/eller systemforvaltning

Utviklere i CGI jobber i avdelinger som leverer omfattende og moderne IT applikasjons-, infrastruktur-, sky- og sluttbrukertjenester. Vi sikrer at samfunnskritiske tjenester fungerer som de skal for store offentlige- og private selskaper. Våre talenter programmerer spesialtilpasninger til systemer innenfor Dynamics 365, som for eksempel Finance & Operations eller Customer Service. Denne rollen er for deg som elsker å løse krevende utfordringer ved hjelp av programmering, eller deg som er en kløpper på å forklare løsningen til andre. Det er den lidenskap og drivkraft vi er på utkikk etter i CGI!

Vi søker nå programmerere innen .NET, Java, JavaScript/TypeScript eller Python til følgende avdelinger: Global Technology Operations, Energy (Trondheim), CRM Solutions og Customer Development.

Hos oss får du en jobb med direkte påvirkningskraft over produktene til sluttbrukerne, et ungt miljø og den perfekte start på karrieren. Alle nyansatte i CGI blir godt fulgt opp og får mulighet til å videreutvikle sine individuelle ferdigheter og kompetanse.

Leder, fadder og mentor
Du vil bli tett fulgt opp av din personalleder, som sammen med deg setter opp mål og aktiviteter i en personlig utviklingsplan. Videre tildeles du en erfaren mentor, som støtter og coacher deg gjennom programmet. I tillegg til mentorordningen, har vi også en fadderordning, hvor du blir tildelt en fadder fra et tidligere kull i talentprogrammet. På denne måten har du gode sparringspartnere du kan rådføre deg med til enhver tid.

I hvert kundeoppdrag vil du også ha en veileder som støtter deg. Våre ordninger sikrer din individuelle og yrkesmessige utvikling, slik at du kan føle deg trygg i det daglige arbeidet.

Vår rekrutteringsprosess:
Rekrutteringsprosessen til vårt talentprogram er lærerik og spennende. Den fokuserer på både faglige og sosiale ferdigheter, og sørger for at du blir godt kjent med oss samtidig som vi blir godt kjent med deg. Prosessen vil bestå av en dag med presentasjoner av CGI og talentprogrammet vårt, gruppecaser og personlig case- og intervju.

Opptaksprosess:
Vi behandler alle søknader fortløpende. Vi oppfordrer deg derfor til å legge inn din søknad allerede nå. Last opp din CV og karakterutskrift/vitnemål. Vi har lagt til noen spørsmål som du må svare på, så søknadsbrev er ikke nødvendig. Vi ser frem til å høre fra deg!

Lokasjon: Oslo eller Trondheim.