Stillingsannonse

Tech Trainee- Software Developer Program

Søknadsfrist 01.10.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Utfold deg selv som Software Developer

Mange kjenner Visma som “de som leverer regnskapssystemer”. Det gjør vi selvfølgelig, men vi gjør også så innmari mye mer! Visma er et internasjonalt konsern med over 200 selskap fordelt på 21 land. Det gir uendelige muligheter for å jobbe med nesten hva som helst innen IT, teknologi og strategi. Til sammen er vi et nettverk av organisasjoner og mennesker, hvor alle jobber med å levere forretningskritisk software som bidrar til å effektivisere samfunnet.

I Tech Trainee -programmet vil du jobbe på prosjekter i tre ulike produktteam i Visma og lære fra ansatte med mange års erfaring innen softwareutvikling. Du vil også lære om de best practice-teknologier og -metodologier gjennom workshops og samlinger på tvers av land. Dette vil gi deg muligheten til å utvikle deg til å følge DevOps-prinsipper i autonome team, før du etter et år blir en del av et produktteam på fast basis.

Tech Trainee-programmet er et internasjonalt program hvor du får kolleger fra Danmark, Sverige, Finland og Nederland, som du vil bli godt kjent med gjennom traineeperioden.

Programmet er for deg som er nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes som softwareutvikler og har lyst til å lære deg og utforske teknologier innenfor ulike fagdisipliner (f.eks., DevOps, backend, frontend, databaser, sikkerhet, public cloud). Vi vil tilby deg den støtten og veiledningen du trenger gjennom dedikerte mentorer og faddere, i tillegg til gode arbeidskolleger. 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som fullfører eller nylig har fullført IT-studier innenfor datateknologi, kommunikasjonsteknologi, informatikk eller lignende. Vi tror du vil lykkes i rollen dersom du er motivert for og har lyst til å jobbe som utvikler. Som Tech Trainee, vil du jobbe i ulike prosjekter og team, og derfor er gode kommunikasjonsferdigheter viktig for denne rollen. 

Hvordan vil livet som Tech Trainee se ut i Visma?

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og ansattfordeler. Men, vi håper du også vil velge oss basert på det vi mener er det beste med å jobbe i Visma:

Vi investerer i kompetansen din: Kompetansen din er minst like viktig for oss som den er for deg. For at vi sammen skal drive endring og skape innovasjon, vil du gjennomgående få den støtten og muligheten for personlig og faglig utvikling som du behøver. Det vil være grunnlag for kontinuerlig læring gjennom felles introduksjonsuker, kurs, faglige nettverk, workshops og mentorer.

Utallige muligheter: Som et stort, globalt konsern med en startup-mentalitet, vil du vil få muligheten til å teste ut ulike arbeidsoppgaver og teknologier i forskjellige produktutviklingsteam. Gjennom prosjektperioden som Tech Trainee, vil du også få muligheten til å jobbe på et internasjonalt oppdrag. Dette vil åpne mange dører for ulike roller i Visma-gruppen etter avsluttet traineeperiode. Det er din kompetanse og kreativitet som vil påvirke kvaliteten og suksessen til Vismas produkter i årene som kommer.

Mer enn bare kolleger: I Visma pryder vi oss selv med en varm og sosial arbeidskultur, som du kan ta en del av. Vi bruker mange timer sammen på arbeidsplassen og vi tror på at gode relasjoner også skapes gjennom et sosialt samhold. Derfor tilbyr vi en rekke sosiale aktiviteter, fra cage ball til Friday Bar. Med andre ord, vi har noe for alle og enhver.

Alt starter med en idé: Det er dine ideer, ditt unike innsikt og kreativitet som driver oss fremover. Vi vil ha deg som tenker annerledes og som tør å utfordre status quo med på laget. Og i gjengjeldelse? Vi vil gi deg tilliten til å eksperimentere, feile og forsøke igjen!

Utgjør en forskjell fra dag én: Allerede fra første dagen du starter hos oss vil du ha muligheten til å påvirke mennesker, teknologier og måten vi jobber på.

Hva kan du ellers forvente som ansatt hos oss?

  • Svært gode pensjon- og personalforsikringer som bl.a inkluderer helse- og reiseforsikring
  • Nyoppussede og moderne lokaler på Skøyen
  • Kantine med deilig frokost, varmmat og salatbar til lunsj og snacks til ettermiddagen
  • Vår helt egne kaffebar med barista
  • Vaffeltorsdag!
  • Massør og naprapat tilgjengelig på kontoret
  • Nevnte vi firmaleiligheter i Chamonix og Marbella?
Tech Trainee-programmet har oppstart i august 2023.

Hvis du ønsker å bli vurdert til speedintervju under itDAGENE er fristen for å søke 15. september.

https://jobs.visma.com/jobs/1897823-tech-trainee

Stillingsannonser fra Visma AS

Sommerjobb

Summer Internship

Vil du ha sommerjobb i et teknisk eller strategisk prosjekt – eller noe i mellom?

Les mer