Stillingsannonse

Systemutvikler hos Inmeta

Søknadsfrist 01.12.2021
Stilling Fulltid
Søk her

Vil du bli en del av et innovativt fagmiljø med fokus på fremtidens teknologi? Har du interesse for koding, arkitektur og avanserte algoritmer? Inmeta vokser og søker nå etter flere utviklere på laget med oppstart høsten 2022!

Informasjon om stillingen

Inmeta ser i samarbeid med Academic Work etter deg som er nyutdannet våren 2022 og som har interesse for å lære deg å bygge moderne systemer med enten Java- eller Microsoft-stacken. Inmeta brenner for den gode og solide brukeropplevelsen og har bygget robuste fagmiljøer som jobber rendyrket med innovative løsninger basert på open source-teknologi - Java eller Microsoft. Hos Inmeta vil erfarne kolleger lære deg prosjektmetodikk og dele sine erfaringer, samtidig som de lytter til dine ideer og ønsker å hente inspirasjon fra deg for å skape et læringsmiljø på tvers i avdelingen. Med bakgrunn i at man tidligere har lykkes med sine onboardingprogram søker vi nå etter seks nye talenter som skal utvikles gjennom denne modellen.

Du vil starte med et teknisk onboardingprogram som involverer et internt prosjekt, der du vil få jobbe smidig med estimering, kundeforespørsler, design, database og masse ulik teknologi som Microsoft.NET, Java, Kotlin, Angular, React og Cloud-teknologi. Dette gir deg den ultimate starten på karrieren med fokus på at du får utvikle deg selv videre gjennom læring, utfordringer og god veiledning. Etter opplæringsperioden vil du være klar for spennende kundeprosjekter i rollen som systemutvikler-konsulent. Du vil få kombinere fagfordypninger, kurs og utfordrende prosjekter.

 

Arbeidsoppgaver:

Du får muligheten til å jobbe på de nyeste plattformene, med fokus på beste praksis for modellering, utvikling, build, deployment, test og kodekvalitet. Du vil utvikle komponenter og løsninger både for online og on-premise, og benytte moderne brukergrensesnitt.

Som systemutvikler hos Inmeta vil du altså få kjenne på alle steg i utviklingsprosessen. Dette innebærer blant annet å:

- Utvikling av systemer fra scratch

- Lage brukervennlige løsninger

- Integrere nye funksjonaliteter inn i eksisterende system

- Designe løsninger, finne forretningsmuligheter og bidra med innsalg

- Du får utvikle dine skills i HTML, CSS og Javascript, i tillegg til rammeverk som React og Angular. I tillegg får du lære mer om databaser og bli bedre kjent med teknologier som .NET, C#, Java og Kotlin.

 

Vi søker deg som:

For å trives i denne rollen må du like algoritmer, arkitektur og utvikling. Du bør være nysgjerrig på et bredt spekter av teknologier, og du kan enkelt vise til konkrete eksempler av egne prosjekter. Du viser i tillegg til:

- Fullført relevant bachelor- eller mastergrad på høyskole- eller universitetsnivå

- Stort engasjement og lidenskap for programmering

- Konkrete eksempler fra prosjekter som tydeliggjør din teknologiske nysgjerrighet

- Å beherske norsk som språk, både skriftlig og muntlig

Som person er du svært ansvarsfull og evner å drive egne oppgaver fremover, samtidig som du er samarbeidsvillig og liker å jobbe i team for å oppnå felles mål. Du tar initiativ og er ikke redd for å fremme dine synspunkter. Ikke minst trives du med utstrakt kundedialog og er relasjonsskapende av natur.

Hos Inmeta vil du få jobbe på spennende prosjekter i tett samarbeid med gode kolleger. Du kan forvente en bratt læringskurve, med god støtte og tilpasset opplæringsperiode.

 

Annen informasjon:

- Søknadsfrist: Fortløpende

- Oppstart: August 2022

- Sted: Nydalen, Oslo

Hvis dette virker interessant, vil vi gjerne motta din søknad! Legg også ved CV og karakterutskrift. Vi vil vurdere søknader fortløpende og annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner de riktige kandidatene. Vi anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig!

Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du kommer til å bli ansatt hos Inmeta. Alle henvendelser vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work.

Stillingsannonser fra Inmeta

Fulltid

Systemutvikler

Inmeta søker nå etter flere utviklere med oppstart høsten 2022!

Les mer
Fulltid

Business Intelligence-konsulent hos Inmeta

Nyutdannet våren 2022? Få en rakettstart på teknologikarrieren!

Les mer