Stillingsannonse

Summerinternship i Gjensidige!

Søknadsfrist 31.10.2021
Stilling Sommerjobb
Søk her

I løpet av vår 200 års historie har vi bidratt til å løse et viktig samfunnsoppdrag ved å sikre liv, helse og verdier for kundene våre. I alle disse årene har vi stadig utviklet oss, og nå står digitalisering høyest på agendaen. Vi ble nylig kåret til årets klatrer innen IT av Universum, der yrkesaktive i Norge har stemt oss frem som en av Norges mest attraktive arbeidsgivere. Nå satser vi videre!

Digitalisering og teknologiske løsninger er et stort satsningsområde innenfor divisjonen Teknologi & Infrastruktur, der over 250 engasjerte IT-hoder jobber hver dag for å sikre den beste kundeopplevelsen. Hvis du på lik linje som oss brenner for å optimalisere og utvikle digitale løsninger kan Gjensidige være noe for deg.

 

Summer internship

Et internship hos oss vil gi deg en unik innsikt i vår bransje og kultur. Du vil få jobbe med oppgaver som er relevante for studiet ditt og ta del i et spennende fagmiljø, samtidig som du får tett oppfølging. Som intern får du et reelt ansvar og muligheten til å komme med idéer som kan trekke Gjensidige i riktig retning. Som summer-intern jobber du heltid på kontoret vårt i Oslo fra midten av juni til midten av august 2022.

Internship innen Teknologi: Frontend-utvikler

Du vil jobbe med utvikling i en moderne teknologistack, lære mye og samarbeide tett med andre fagområder. Vi elsker å jobbe teambasert og har ansvar for hele livssyklusen til det vi lager, fra utforskning av problemer og utvikling av løsning, til drift og kontinuerlig forbedring. Sommeren 2022 inviterer vi to studenter til å jobbe sammen med oss. Vi ser etter deg som trives med teamarbeid, og er lærevillig. Du motiveres av å utvikle løsninger som betyr noe og utgjør en forskjell. Våre tverrfaglige produktteam leverer forretningskritiske og brukervennlige kunderettede løsninger. Vi har blant annet ansvar for skaderapportering på nett, alt digitalt salg, samt selvbetjening på innloggede sider. For både privatkunder og næringslivskunder.

 

Vi ser etter deg som:

studerer innenfor datateknikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, e.l.

Har kompetanse på frontend-utvikling. Det er en fordel om du har erfaring med React.

Skal begynne på ditt 4. eller 5. studieår 2022

 

Praktisk informasjon

Internshipet varer i 6 uker, fra midten av juni til midten av august, det er lagt opp til to uker ferie i juli.

 

Vi ber om at du legger ved CV, søknadsbrev og karakterutskrift og/eller vitnemål. Søknader som mangler etterspurt informasjon, vil dessverre ikke bli vurdert.

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet for et intervju som vil foregå digitalt. 

Forsikringsbransjen er en utrolig spennende bransje, og hvis du ønsker et innblikk i hvordan vi jobber kan du følge oss på Instagram, LinkedIn eller les mer på gjensidige.no.

Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke hos oss.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.