Stillingsannonse

Summer Internship

Søknadsfrist 01.10.2022
Stilling Sommerjobb
Søk her

Bli en del av Visma neste sommer og få relevant arbeidserfaring!

Mange kjenner Visma som “de som leverer regnskapssystemer”. Det gjør vi selvfølgelig, men vi gjør også så innmari mye mer! Visma er et internasjonalt konsern med over 200 selskap fordelt på 21 land. Det gir uendelige muligheter for å jobbe med nesten hva som helst innen IT, teknologi og strategi. Til sammen er vi et nettverk av organisasjoner og mennesker, hvor alle jobber med å levere forretningskritisk software som bidrar til å effektivisere samfunnet.

Om programmet: Hva kan du lære, gjøre og utvikle?

Som Summer Intern i Visma får du prøve deg som utvikler eller prosjektleder. Gjennom seks uker er du sammen med et team ansvarlig for å planlegge og gjennomføre et reelt, teknisk prosjekt.

Oppgavene dine kan inkludere programmering, prosjektledelse, teknisk og finansiell research og analyse, organisering og presentasjon av komplekse data og koordinerende ansvar. Hos oss er læringskurven bratt og utfordringene mange. Samtidig har du alltid støtten og veiledningen du trenger for å lykkes.

Programmet er internasjonalt og du får kolleger (kanskje venner?) fra Danmark, Sverige og Finland.

Summer Internshipet vil gi deg innsikt i hvordan det er å jobbe som Management Trainee og Tech Trainee i Visma, som er en mulighet etter endt utdanning.

Hvem er du?

Vi tror at du er på ditt tredje eller fjerde år i utdanningen din innen datateknologi, kommunikasjonsteknologi, informatikk eller økonomi. Kanskje har du en uforløst utvikler i deg – og motiveres av å programmere og finne nye løsninger? Eller kanskje du har ambisjoner om å jobbe strategisk med teknologi og lede fremtidens teknologiprosjekter?

Vi ser etter deg som har en utforskende personlighet, ikke er redd for å stille spørsmål og evner å handle på idéene dine. Som Summer Intern, vil du jobbe i team på et prosjekt, og derfor er gode kommunikasjonsferdigheter viktig for denne rollen. Er du klar for å bli med på laget vårt sommeren 2023?

Stillingsannonser fra Visma AS

Fulltid

Tech Trainee- Software Developer Program

Er du nyutdannet og klar for å utvikle deg som softwareutvikler? Søk som Tech Trainee

Les mer