Stillingsannonse

Summer Internship - Xledger

Søknadsfrist 30.11.2023
Stilling Sommerjobb
Søk her

Xledger er et alt-i-ett system for økonomistyring, regnskap, time- og prosjektstyring, fakturering og innkjøp, lønn og reiseregning. Vi hjelper tusenvis av organisasjoner med å digitalisere, effektivisere og automatisere sine økonomiprosesser.

Du vil bidra som del av et team på et prosjekt, hvor vi håper å kunne gjøre noe spennende ved bruk av AI/ maskinlæring, der målet er at resultatet skal benyttes i egen programvare. Prosjektet kan bruke forskjellige kodespråk og teknologier avhengig av hva som skal lages.

Når: Starten av juni til midten av august, med 2 ukers ferie.
Sted: Oslo, Norway

 

Vi ser etter deg som:

  • Studerer informatikk (eller tilsvarende)
  • Går minimum på 2. året av bachelor med gode resultater
  • Lærer raskt og har en genuin interesse for teknologi
  • Er åpen, fleksibel, og løsningsorientert
  • Kan flytende norsk og engelsk.

 

Årets summer interns kommer med følgende oppfordring til deg som vurderer å søke:

«Søk! Vi har hatt det veldig gøy med den spennende og frittstående oppgaven vi fikk muligheten til å påvirke selv. Ikke minst har vi blitt en utrolig sammensveiset gjeng og lært mye av hverandre. I Xledger ble vi fort en del av teamet. Kolleger engasjerte seg og stilte opp dersom vi hadde spørsmål. Vi fikk frie tøyler i oppgaven og ikke minst føler vi at løsningen vår faktisk er nyttig og verdifull. Den blir ikke bare lagt bort når vi drar herfra, det vi har produsert blir faktisk tatt i bruk — og med det har vi satt igjen vårt fotavtrykk.»

 

Høres dette interessant ut?

Da håper vi å motta din CV med søknadsbrev og karakterutskrift. Du er velkommen til å ta kontakt med linn.norendal.zeller@xledger.no dersom du har spørsmål.