Stillingsannonse

Summer Internship 2022!

Søknadsfrist 03.10.2021
Stilling Sommerjobb
Søk her

Vil du teste ut livet som konsulent hos oss? I løpet av seks uker vil du jobbe med ekte prosjekter i tverrfaglige team bestående av andre studenter, veiledere og prosjektledere. Du vil få et unikt innblikk i hverdagen hos et av verdens ledende konsulentselskaper og uvurderlig arbeidserfaring. Hos oss er det viktig å ha det gøy på jobb, derfor er sosiale aktiviteter en viktig del av programmet. 

 

Vi tilbyr Summer Internship for: 

  • Masterstudenter som har påbegynt fjerde studieår (1. år på masterstudiet)
  • Deg som er flytende i norsk og engelsk
  • Har muligheten til å jobbe i Osloområdet i løpet av internship-perioden

 

Kvalifikasjoner

Programmet er tverrfaglig med kandidater fra alle studieretninger, blant annet økonomi, samfunnsvitere og teknologi. Akkurat nå ser vi etter: 

  • Du som studerer industriell økonomi, økonomi/finans, ingeniørfag, realfag, informasjonssikkerhet eller teknologirelaterte studier. Vi er og åpne for andre studieretninger
  • Deg som vil jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi, innovasjon og samfunnsnytte
  • Deg med sterke akademiske resultater 

 

Hvordan søker du?
Send oss din søknad med CV, alle vitnemål fra både videregående og høyere utdanning. Disse dokumentene lastes opp under «Resume/CV». Vi vurderer kun søknader fra kandidater som har lastet opp disse dokumentene.

Søknadsfrist: Søndag 3. oktober 2021.

 

Accenture er et ledende globalt teknologiselskap med ekspertise innen digitalisering, sky og sikkerhet. Vi tilbyr strategi og rådgivning, design, teknologi og driftstjenester og kombinerer erfaring og spesialisering i mer enn 40 bransjer. Vi driver verdens største nettverk av avanserte teknologi- og intelligente operasjonssentre, og våre over 500 000 ansatte betjener kunder i mer enn 120 land. In Norge omfavner våre 1000 ansatte endring for å skape verdi og suksess for våre kunder, aksjonærer, partnere og lokalsamfunn.