Stillingsannonse

Summer Internship 2022 | Cyber Security

Søknadsfrist 01.10.2021
Stilling Sommerjobb
Søk her

Synes du det virker spennende å arbeide med teknisk sikkerhetstesting og rådgivning, eller ønsker du å hjelpe store norske virksomheter å etterleve regulatoriske krav slik at de bedre kan beskytte sine ansatte og kunders rettigheter? Blir du motivert av teknologisk transformasjon og endring? 

 

EY har som målsetting å være en foretrukket transformasjonspartner gjennom å jobbe med viktige transformasjon- og implementasjonsprosjekter for våre største kunder. Vi er en ledende global aktør innen informasjonssikkerhets- og cyberrådgivning og hjelper våre kunder med å løse ulike problemstillinger knyttet til både teknologiske, lovmessige og regulatoriske utfordringer på et strategisk, operasjonelt og teknisk nivå i deres transformasjonsreiser.

 

Vi ser etter studenter med sterk interesse for informasjonssikkerhet som ønsker å være med å løse viktige og komplekse utfordringer innen fagfeltet. Avhengig av din faglige kompetanse og interesse kan viktige arbeidsoppgaver innebære teknisk sikkerhetstesting av infrastruktur og applikasjoner, eller rådgivning for design, samt implementasjon og kvalitetssikring av prosesser for håndtering av cyberrisiko og personvern.

 

Gjennom et internship i EY Cyber vil du få en unik mulighet til å bli kjent med EY fra innsiden, og samtidig bli en del av et sterkt fagmiljø. Du vil bli knyttet til det fagområdet som er tilpasset profil og jobbe på et prosjekt med et team som passer deg og din kompetanse.

 

Prosjektene vil typisk omhandle:

- Gjennomføring av risiko- og arkitekturvurderinger av systemer og prosesser

- Prosesser og rutiner innen personvern og regulatoriske utfordringer innen informasjonssikkerhet

- Penetrasjonstesting av infrastruktur, webapplikasjoner, IoT miljøer og liknende

- Sikkerhetsbevissthet - opplæringsprogram og phising-simulering

 

Virker dette spennende?

Vi ønsker oss engasjerte og ambisiøse studenter som ønsker å lære mer om hvordan de kan være med på å skape vekst i et av verdens største kompetansehus. Hvis du er en fremtidig EYer og kjenner deg igjen i beskrivelsen over, vil vi gjerne høre fra deg så snart som mulig og senest innen fredag 1.oktober kl 12:00.

 

Du lurer kanskje på hva du kan forvente av EYs rekrutteringsprosess? Vår prosess støttes av den nyeste teknologien og består av følgende elementer:

Søknad: Fyll ut søknadsskjema og laste opp din CV og vitnemål fra høyere utdanning og vgs. Merk at alle dokumenter må være samlet i en PDF-fil.

 

Test: Når din søknad er komplett, vil du få tilsendt et sett med gamifiserte evnetester. Testene tar 15 minutter og kan gjennomføres via telefon eller pc. Tester vil bli sendt ut løpende, så sjekk mailen din og ta kontakt om du ikke har mottatt disse innen 48 timer fra fullført søknad. Husk også å sjekke spamfilter.

 

Motivasjon: etter søknadsfrist vil du bli invitert til å gjennomføre en videosøknad. Her ønsker vi å høre mer om hvorfor du er rett person for et Internship i EY. Videosøknaden må være fullført innen søndag 3.oktober 23:59.

Skulle du ha noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via rekruttering@no.ey.com. Du kan også kontakte Mona Yaghmai på tlf. 959 34 997 eller Marie Øglænd på tlf. 917 61 630.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Stillingsannonser fra EY

Fulltid

Vi søker nyutdannede til Technology Consulting for oppstart høst 2022

Vi jobber med prosjekter som har fokus på teknologi og innovasjon.

Les mer